Kalesija

Beauty Beast By Mel kozmetika izbacuje liniju novih proizvoda: Zaštitno lice brenda prirodne kozmetike Kalesijka Ajša Milkunić

Beauty beast by Mel je mlada, poduzetna radionica željna izrade prirodnih proizvoda proizvedenih po bio recepturi stručnjaka iz područja farmacije i kozmetologije. Kreator pomenute radionice je Melisa Avdić. Pored toga što je Melisa estetičar sa dugogodišnjim iskustvom, Melisa je i ceritifcirani fitoaromaterapeut, te je 2022 godine pokrenula svoj brend kozmetike, gdje se brzo razvio taj posao, i za kratko vrijeme postigao velike rezultate, sajmom u Sarajevu, a zatim i krunisan dodjelom nagrade u Beogradu. Brend je nastao iz ljubavi prema prirodnoj kozmetici, te se Melisa odlučila da prirodu i njene blagodati približi svima nama. Kako je cilj rasti i napredovati tako se “rađaju” i novi proizvodi.

“Vjerujemo u prirodnu ljepotu, koja nam omogučuje da se bolje svidimo sebi uz izuzetnu brigu o našoj koži a i okolišu. Kao proizvođač prirodne kozmetike, važno mi je da stvorim proizvode koji su sigurni za korištenje, a ipak učinkoviti i kvalitetni. Prvo, prikupljam prirodne sastojke koji su najbolji za kožu i kosu i provjeravam njihovu kvalitetu. Ne obraćam pažnju samo na to da sastojci budu sigurni, već i na to da budu održivi i ekološki prihvatljivi. ” kažu iz Beauty beast by Mel.

Jedan od novih proizvoda je roll-on-stick prvenstveno namijenjen za njegovanje kesica ispod očiju i bore pružajući trenutni booster efekat za svega nekoliko minuta. Bogat je sastojcima poput hijaluronske kiseline, peptida, pantenola i nikotinamida. Tu je i tonik za rast, ispravljanje i obnovu kose. Do kraja decembra biće dostupni proizvodi labelo, zlatno ulje za lice, body butter i još noviteta.

Zaštitno lice Beauty beast by Mel je Kalesijka Ajša Milkunić. Kako stoji na stranici Ajša je i neumorna podrška u stvaranju proizvoda koji ističu prirpdnu ljepotu žene. Svjetlana Ibrahimović digitalni marketing maestro.

Uz Melisu i njene saradnice BeautybeastbyMel nije samo brend prirodne kozmetike, već zajednica koja slavi žensku snagu i ljepotu.

Naše sagovornice poručuju da će i dalje nastaviti raditi predano i kvalitetno stvarajući proizvode koji pružaju istinsku radost i samopouzdanje.

Prirodnu kozmetiku BeautybeastbyMel možete pronaći na njihovim stanicama..

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

  Ukoliko imate više informacija o temi ili nam želite prijaviti grešku možete nas kontaktirati i na e-mail: ntv@neon.ba.

  Komentari

  Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

  Muslimani večeras dočekuju Lejletu-l-berat, noć u kojoj se ispisuje …

  Košarkaši sutra nastupaju: Juniori domaćini, ostale selekcije putuj …

  Kalesijski odbojaši upisali još jednu pobjedu

  Kako konzumiranje jaja može uticati na gubitak težine?

  BKC Kalesija: U ponedjeljak promocija izuzetno vrijednog djela BOSANSK …

  CLOSE
  CLOSE