Kalesija -2°

Beauty Beast By Mel dodijeljena nagrada za “Najuspješnije dame i brendove 2023”

U Beogradu održana je dodjela nagrada za “Najuspješnije dame i brendove 2023”.

Beauty Beast By Mel prirodna kozmetika dobila je svoju nagradu. Melisa Avdić iz Tuzle, jučer je preuzela svoju nagradu. Certificirani fitoaromaterapeut kozmetičar/estetičar sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti istog sa sa brojnim kozmetičko-estetskim edukacijama vezanim za tretmane lica i tijela.

Melisa je takođe i permanent make-up artist, te kaže da svoje iskustvo pretoči samo u lijepo i zadovoljno, a tome svjedoče mnoge njene klijentice i njeni radovi. Beauty Beast By Mel je prirodna kozmetika proizvedena po vlastitoj bio recepturi stručnjaka iz oblasti farmacije i kozmetologije. Kozmetika ima široku liniju proizvoda za njegu lica i tijela, koji su učinkoviti i ljekoviti. A to dokazuje i mnoštvo zadovoljnih korisnika.

Jedan od najuspiješnijih izlječenja bila je psorijaza-dijagnosticirana od strane ljekara. Nakon svih pozitivnih recenzija, i ostvarenih velikih rezultata Beauty Beast By Mel kozmetika krunisana je svojom nagradom u Beogradu. U timu Melise Avdić je i Kalesijka Ajša Milkunić.

“Za mene kao mladu poduzetnicu iz Bosne i Hercegovine, ovo je velika čast. Naši prirodni proizvodi beautybeastbymel stvaraju se s ljubavlju kako bi pronašli svoje mjesto u srcima i na policama naših klijentica.Raduje me što je njihov kvalitet prepoznat, što je rezultiralo ovim pozivom. Želim podijeliti ovu radost sa svima vama, dragim klijenticama, jer ste neizostavan dio ove priče o uspjehu. Hvala vam na podršci i povjerenju. Želim se od srca zahvaliti i svom nevjerojatnom timu Ajša Milkunić i Svjetlana Ibrahimović koji je uvijek uz mene pruža mi nesebičnu podršku. Hvala vam što ste moja snaga i potpora u ovom uzbudljivom putovanju. Ovo je tek početak, i s nestrpljenjem očekujem buduća dostignuća koja ćemo ostvariti.” napisala je Melisa Avdić na Facebook profilu.

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

  Ukoliko imate više informacija o temi ili nam želite prijaviti grešku možete nas kontaktirati i na e-mail: ntv@neon.ba.

  Komentari

  Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

  Ammar Muderizović prvi pilot u Evropi koji je hafiz Kur’ana

  Šta se slušalo 1977. godine: Jugotonova top lista od Nade Obrić do …

  Javni poziv pri zapošljavanju/samozapošljavanju povratnika u poljopr …

  Vlada TK sufinansira troškova smještaja djece u predškolskim ustano …

  Braća Kemal i Namik napustili posao i otvorili ugostiteljski objekat: …

  CLOSE
  CLOSE