Kalesija 11°

Kakvo nas vrijeme očekuje ove sedmice?

umjereno_oblacnoU utorak, 1.12.2015. u Bosni i Hercegovini prije podne pretežno oblačno. Poslije podne se očekuje smanjenje oblačnosti. Vjetar slab zapadnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između –2 i 2°C, na jugu zemlje i u Krajini od 2 do 6°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 6 i 12°C.

U srijedu, 2.12.2015. u Bosni i Hercegovini će preovladavati sunčano. Prije podne po kotlinama u Bosni će biti magle. Vjetar slab promijenljivog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između –2 i 3°C, na jugu zemlje do 6°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 7 i 14°C.

U četvrtak, 3.12.2015. u Bosni i Hercegovini prije podne pretežno vedro. U Bosni po kotlinama sa maglom. U drugoj polovini dana prolazno povećanje oblačnosti za zapada. Vjetar slab promijenljivog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između –2 i 2°C, na jugu zemlje od 2 do 6°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 7 i 12°C, na
jugu zemlje od 11 do 15°C.

U petak, 4.12.2015. u Bosni i Hercegovini pretežno vedro. U Bosni po kotlinama prije podne sa maglom. Vjetar slab promijenljivog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između –2 i 2°C, na jugu zemlje od 2 do 6°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 7 i 12°C, na jugu zemlje od 11 do 14°C.

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

BKC Kalesija nosilac aktivnosti na novoj predstavi HASANAGINICA, reži …

U nedjelju izmjena režima saobraćaja u Kalesija Centar i prigradskim …

Žene iz Miljanovaca organizuju akciju “Jedan kolač-jedna nada” z …

Svjetski dan bez automobila bit će obilježen i u Kalesiji

Donesena prvostepena presuda za Darka Petrovića (47) iz Tuzle

CLOSE
CLOSE