Kalesija 18°

Otežan saobraćaj na nekoliko putnih pravaca u TK

ŽiviniceU većem dijelu Bosne i Hercegovine ovog jutra vozi se po pretežno vlažnom ili mokrom kolovozu. Upozorava se i na mjestimično smanjenu vidljivost zbog magle i niske oblačnosti, kao i na povećanu opasnost od odrona. Na graničnim prijelazima ovoga jutra nema dužih zadržavanja.

Kada su u pitanju magistralni putevi, na M-1.8 Srebrenik-Šićki Brod (u mjestu Orlova Klisura), zbog radova na sanaciji dilatacionih naprava na mostu preko rijeke Tinje, saobraća se naizmjenično, jednom trakom, dok na putu Tuzla-Orašje (u mjestu Cerik), zbog deminiranja terena od 08 do 16 sati dolazi do povremenih polusatnih obustava saobraćaja.

Na putu M-4 Doboj-Gračanica u mjestu Klokotnica, zbog sanacionih radova, saobraćaj se na dijelu raskrsnice odvija usporeno, naizmjeničnim propuštanjem vozila, uz postavljenu signalizaciju, dok je na putu Tuzla-Šićki Brod, u naselju Drežnik, u toku sanacija kolovoza, saobraća se obilaznicom u neposrednoj blizini mjesta izvođenja radova.

Sanacioni radovi su i na putu Kladanj-Olovo, saobraća se naizmjenično, jednom trakom uz povremene obustave do 15 minuta. U Živinicama zbog izvođenja radova na izgradnji raskrsnice, saobraćaj se odvija alternativnim pravcima u neposrednoj blizini (iz smjera Tuzle lokalnom cestom pored tvornice namještaja Konjuh, a iz pravca Sarajeva jednom prometnom trakom preko pomenute raskrsnice).

RTV Slon
Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

Uskoro 4. sezona mektebskog kviza “Ikre”

U Tuzli identificirana žrtva genocida počinjenog u Srebrenici 1995. …

Više od 300.000 KM za sufinansiranje naučnoistraživačkog rada u Tu …

Na igralištima u Tuzli postavljene dvije komunikacijske table za osob …

Odlična uvertira za Premijer ligu: Odbojkaši “Bosne” osv …

CLOSE
CLOSE