Kalesija 10°

Sjeo u Dubrovniku da ruča: Medaljone mu naplatili 62 eura, salatu preko 11 eura, a vodu skoro 5 eura

Astronomske cijene hrane i pića u dubrovačkim ugostiteljskim objektima nisu nikakva novost. Ovih dana je na društvenim mrežama kružio račun koji nije baš uobičajen. Jedan ručak je nekoga navodno koštao 952 kune (125 eura).

Medaljoni od jastoga stajali su 472 kune (62 eura), sezonsku salatu platio je 86 kuna (11,33 eura), dok ga je postava stola koštala 42 kune (5,5 eura). Što se tiče pića, ni tu nije baš dobro prošao. Preračunato, platio ga je više od 40 eura, samo je vodu platio 36 kuna (4,75 eura).

Dubrovnik cijene restoran juni 2015

Podsjetimo na jednoj Facebook stranici pojavila se fotografija hamburgera s Plitvičkih jezera za 30 kuna (skoro 4 eura) koji se sastoji od dvije kriške hljeba, pljeskavice, lista zelene salate i komada paradajza. Fotografija je izazvala brojne komentare i nezadovoljstvo, piše Doznajemo.

9aba6f60eefa4c14ad09591f7cf5f767_view_article

Na sve su reagirali iz Plitvičkih jezera: “Pomislio sam da netko to namjerno radi da našteti ustanovi. Ove godine smo zaposlili 350 sezonaca iz cijele Hrvatske i da se sad netko ide služiti tim neslanim šalama, ne znam što bih rekao. Razočaran sam i povrijeđen što netko tako vraća to što smo mu pružili priliku i zaposlili ga”, rekao je predstavnik Nacionalnog parka Ognjen Borčić.

On je također kazao kako su iz jednog od njihovih vanjskih restorana pogrešno postupili jer gostu nisu objasnili da im je trenutno nestalo potrebnih namirnica i da ne mogu poslužiti pravi hamburger nego zamjenu. Kazao je kako je taj dan bilo 7.000 gostiju te da ‘namirnice odlaze velikom brzinom’.

 

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

“Bosna” slavila na Gradskom stadionu u Kalesiji

Edukacijski centar „Nahla“ Tuzla: Meet Up „Karijera s predumišl …

Nerminin recept za hurmašice sa pekmezom i susamom

Organizovan treći Memorijalni pohod “Rasim Mehidić”

Mujo Mujkić: Paket vijećnika za oko kuće ili kako se ruši država

CLOSE
CLOSE