Kalesija 19°

Fudbaleri Sloge počeli sa pripremama, predstavljen i novi trener

arhiva
arhiva

Fudbaleri Sloge iz Tojšića u nedjelju su krenuli sa pripremama za nastavak sezone u Drugoj ligi FBiH grupa Sjever. Kako je za Kalesija online potvrdio predsjednik Nijaz Vejzović za sada nema pojačanja jer je mišljenja da sa ovim timom može doći do vrha tabele.

Na prozivci je predstavljen i novi trener “cincara”, a riječ je i Feridu Bureku koji će tim voditi u proljetnom dijelu sezone. Ono što je vrijedno pomena svakako je i informacija da je iz ovog kluba u Premijer ligu BiH otišao i Edis Zulić koji če zaigrati za Zvijezdu iz Gradačca.

“Mi smo uvijek bili rasadnik talenata i drago nam je kad igrač sa naše “Ade” ode u neki jači klub. To je motiv i ovim mlađim da se bore i da napreduju, a mi im svakako u tome i pomažemo da uspiju”, ističe Vejzović.

Seniorskom timu koji nakon jesenjeg dijela prvenstva se nalazi na desetoj poziciji na prvim treninzima se priključio i veliki broj omladinaca iz mlađih selekcija koji će se pokušati nametnuti treneru i koji bi mogli i zaigrati za seniorski tim u proljeće.

 

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

U nedjelju izmjena režima saobraćaja u Kalesiji Centar i prigradskim …

Žene iz Miljanovaca organizuju akciju “Jedan kolač-jedna nada” z …

Svjetski dan bez automobila bit će obilježen i u Kalesiji

Donesena prvostepena presuda za Darka Petrovića (47) iz Tuzle

Najava utakmica u kantonalnim ligama

CLOSE
CLOSE