Kalesija 15°

FOTO:Kad Piemonte slavi i radnici slave

Iako je teška ekonomska situacija u 2013. godini, Piemonte Kalesija se može pohvaliti da je poslovao u plusu. Zato je direktor ovog preduzeća Kasim Selimović za svoje radnike te poslovne partnere organizirao druženje za pamćenje, a za najmlađe su obezbjeđeni i paketići kao i Djeda Mraz.

Na slavlju se pojavio i bivši načelnik Tuzle Selim Bešlagić kojem se Kasim Selimović zahvalio za sve što je učinio za ovu firmu od njenog nastanka pa sve do danas. Selimović se u svome obraćanju zahvalio i svojim radnicima koji su radili vrijedno kako bi ova firma danas bila gdje joj je i mjesto u samom vrhu.

Ono što je vrijedno pomena svakako je i informacija da je Kasim Selimović na ovom druženju uručio zahvalnice ali i novčane nagrade radnicima koji su se istakli u proteklih nekoliko godina u svome radu. Priznanja i nagrade su dodijeljene za Eminu Hadžić, Selvu Simić, Mirzanu Hadžić, Nasihu Pezić, Raziju Mujezinović, Alisu Bukvarević, Adviju Brkić, Biljanu Kerošević, Almiru Kariću i Husi Šahbazoviću.

Priznanja su pripremljena i za Poslovne jedinice – prodajne objekte koji su ostvarili najbolje rezultate u poslovnoj 2013. godini. U ovoj oblasti priznanja su pripala Medihi Medihić, Nusreti Bešić, Belkisi Beširović, Akifu Zuliću i Jasmini Barčić. Posebna priznanja dodjeljena su prijateljima firme koji su u predhodnom periodu direktno ili indirektno podržavali rad ovog privrednog društva i koje se smatra zaslužnim za postignute rezultate i uspješno poslovanje firme „Piemonte“ .U ovoj možemo je slobodno nazvati kategoriji priznanja su dobili Jasmin Valjevac, Jusuf Džafić, Slavko Stjepić, Pašaga Avdić i Selim Bešlagić.

“Svaka općina bi poželjela ovakvog poduzetnika i priovrednika koji upošljava veliki broj ljudi i koji na vrijeme plaća poreze puneći na taj način budžet općine. Ovaj čovjek je učinio mnogo dobrog za sve nas”, kazao je Selim Bešlagić u svome obraćanju nakon što je dobio zasuženo priznanje.

Kasim Selimović se zahvalio i medijima koji su ovo preduzeće prikazivali kroz pozitivne priče, a priznanje je uručeno i našem portalu koji je predstavljen kao portal istine i portal koji je uvijek spreman da sasluša dvije strane novinarskih priča.

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

Konačna rang lista korisnika sredstava sa pozicije „Podrška mladim …

Politički subjekti imaju 15 dana da uklone sve oglase, plakate i post …

Kalesija: U petak izložba slika polaznika Škole slikanja

Nekoliko kalesijskih naselja sutra bez struje

U toku posljednje pripreme za vašar u Puračiću

CLOSE
CLOSE