Kalesija 24°

FOTO: Odbojkaši Bosne bolji od odbojkaške akademije iz Kaknja

bosna_kakanjKalesijski odbojkaši večeras su pred domaćom publikom uspjeli savladati odbojkašku akademiju iz Kaknja rezultatom 3:1, po setovima 25:17; 20:25; 25:23; 25:12.

Prvi set domaći odbojkaši su pokazali bolju igru, te su zasluženo i slavili. Podsjećamo da je ovo bio i prvi debi na klupi Bosne Mensuru Maloviću koji je zamijenio Adnana Karića koji je ovaj klub uveo u Premijer ligu BiH. Nakon dobijenog prvog seta, dolazi do opuštanja u ekipi Bosne što gosti koriste i set rješavaju u svoju korist.

U trećem setu, domaći odbojkaši dobro startaju, a u jednom trenutku su imali i razliku od čak šest poena, međutim uspjeli su set dovesti u neizvjesnu situaciju. No, zahvaljujući brzim akcijama, domaći su ipak uspjeli set privesti u svoju korist. Nakon izgubljenog seta igra gostiju se u potpunosti urušila, pa četvrti set na terenu su samo postojali odbojkaši Bosne, koji su tokom cijelog seta održavali ubjedljivu prednost. Tako su ovaj set rješili 25:12.

Ono što je vrijedno pomena svakako je i povratak publike na tribine, što je dokaz da odbojkaši Bosne pružaju kvalitetne utakmice pune borbe.

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

Zmajevi kompletni treniraju u Butmiru

17. oktobra u Kalesiji sajam ekološki zdrave hrane, tradicionalnih pr …

Ilda Humić otvorila svoj modni kutak u Sarajevu

“Stupčanica” dolazi u Kikače

Počinje izgradnja trotoara u kalesijskom naselju Memići

CLOSE
CLOSE