Kalesija 17°

Tupkovići: Posvađao se sa komšijom, a zatim ga upucao iz puške

ubistvoNakon svađe i tučnjave u kojoj je učestvovalo više osoba tridesetdevetogodišnji A.S. je u utorak oko 14:30 sati, ispred svoje kuće u živiničkom selu Tupkovići, iz lovačke puške ubio pedesetsedmogodišnjeg Džemu Mušanovića, oba iz Tukovića.
˝Osoba inicijala A.S. je lišena slobode zbog sumnje da je iz lovačke puške usmrtila osobu inicijala Dž.M. Uhapšeni je priveden u službene prostorije radi kriminalističke obrade, nakon čega će biti predat Tužilaštvu na dalje postupanje˝, izjavio je za naš portal glasnogovornik MUP-a TK Izudin Šarić. Prema njegovim riječima, ubistvu je prethodila tuča u kojoj je učesvovalo više osoba. Prema nezvaničnim informacijama, sukobu su kumovali neriješeni porodični odnosi.
Kako saznajemo, u tučnjavi je povrede zadobio i otac od osumnjičenog A.S. On je prevezen u UKC Tuzla gdje se ljekari još uvijek nisu izjasnili o stepenu njegovih povreda. O slučaju je upoznat kantonalni tužilac, dok su uviđaj na mjestu događaja obavili službenici Odjeljenja kriminalističke policije MUP-a TK. ˝Tužilac je izdao naredbu za obdukcijom tijela stradalog, kao i vađenje krvi i urina od osumnjičenog˝, kazao je glasnogovornik Tužilaštva TK Admir Arnautović.
Istraga je u toku piše tip.ba.
Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

Centralna banka BiH uvodi jedinstvenu naknadu za obavljanje platnih tr …

Mersudin Ahmetović u trenerskim vodama, radit će s bivšim igračem …

Igrao za Njemačku protiv BiH, sada će u dresu Zmajeva nastupiti prot …

Uspješno relizovan projekat “Bolje spriječiti nego liječiti”

Kalesija prednjači sa najvećom površinom koja je planirana za sjetv …

CLOSE
CLOSE