Kalesija 22°

Odbojkaši poraženi u Modriči, odbojkašice danas protiv Viteza

OK BOSNA VS BREZA 7Nakon gostujuće pobjede u prvom kolu Premijer lige za odbojkaše, odbojkaši Bosne iz Kalesije jučer su na drugom gostovanju u Modriči poraženi rezultatom 3:0 po setovima 30:28; 25:29; 25:23.  Iako su kalesijci bolje otvorili prvi set i tako iznenadili domaće, ipak pad koncentracije uzrokovao je i gubljenje poena i rješavanje seta u korist domaćina.

Drugi set domaći su riješili ubjedljivo 25:9, dok su u trećem kalesijci opet pružali otpor te su na kraju presudili loši prijemi lopte i domaći su slavili sa 25:23.

“Još uvijek u našim redovima nemamo Mirze Tubića koji iz opravdanih razloga izostaje, ali nadam se da ćemo ga imati već u narednoj utakmici kada igramo pred domaćom publikom protiv Radnika”, kazao je trener OK Bosna Adnan Karić.

On se nada da će se i publika vratiti u dvoranu i da će sala biti puna, isto kao i kada su momci igrali u finalu Kupa BiH.

Odbojkašice Bosne koje igraju u Prvoj ligi FBiH, danas u 15:00 sati u sali MSŠ Kalesija dočekuju odbojkašice Viteza. Podsjećamo da su u prvom kolu sa 0:3 u gostima slavile nad Čapljinom.

(Kalesija.com)

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

Centralna banka BiH uvodi jedinstvenu naknadu za obavljanje platnih tr …

Mersudin Ahmetović u trenerskim vodama, radit će s bivšim igračem …

Igrao za Njemačku protiv BiH, sada će u dresu Zmajeva nastupiti prot …

Uspješno relizovan projekat “Bolje spriječiti nego liječiti”

Kalesija prednjači sa najvećom površinom koja je planirana za sjetv …

CLOSE
CLOSE