Kalesija 20°

Fudbaleri Bosne spremni za početak sezone, u prijateljskim utakmicama pali Slaven, Sloga i Drina

drinaFudbaleri kalesijske Bosne ulaze u ovu sezonu spremnniji nego što je to bio slučaj predhodnih godina. U prijateljskim utakmicama trener Ibro Mahmutović je testirao nekoliko igrača iz mlađih kategorija na koje računa u ovoj sezoni koja počinje 17.avgusta. Prvo je na Gradskom stadionu poražen Slaven 2:1, zatim Sloga iz Simin Hana istim rezultatom dok je sa 3:0 pala i zvornička Drina koja je član Prve lige Republike Srpske i nekadašnji član Premijer lige BiH.

I jedan i drugi trener kombinovali su svoje sastave, a uspješniji u tome bio je Mahmutović koji u utakmici protiv Drine nije mogao računati na neke standardne igrače koji zbog povreda nisu mogli nastupiti. No, ono što bi moglo predstavljati problem je nedostatak Anela Alibašića koji je utakmicu pratio u društvu djevojke sa tribina i koji kako sada stvari stoje neće na počet6ku sezone obući dres Bosne.

Uprava kluba se nada da će svi igrači iz proljetnog dijela sezone biti u istoj kondiciji i pred početak sezone te da će na samom početku osigurati bodove kako bi bili u vrhu tabele. Prijateljsku utakmicu protiv Drine pratilo je oko 300 gledatelja, što je dosta više nego na zvaničnim utakmicama ovog kluba prije dvije ili tri godine.

 

Anel Alibašić sa djevojkom
Anel Alibašić sa djevojkom
Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

Gosti i vakifi iz Kuvajta prilikom posjete Medžlisu Islamske zajednic …

Sportska oprema Winner: Oglas za posao

Amra Gojčić ponovo pokreće akciju prikupljanja pomoći za stanovni …

Izdato narandžasto upozorenje za područja koja su već pogođena pop …

Kulturna manifestacija IKRE: 9. oktobra promocija romana „Iza rešet …

CLOSE
CLOSE