Kalesija 13°

Uoči utakmice Mlade reprezentacije BiH na Tušnju

Tuzla će biti dobra domaćin

avdicMlada nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine u okviru priprema za kvalifikacionu utakmicu sa Albanijom, koja je na rasporedu 11. juna, odigrat će utakmicu protiv mlade selekcije Srbije. Izabranici Vlade Jagodića srbijansku selekciju će ugostiti na tuzlanskom stadionu Tušanj. Utakmica se igra 4. juna sa početkom u 17 sati.

Od Muhameda Avdića, predsjednika Nogometnog saveza Tuzlanskog kantona, saznajemo da sve pripreme za ovu utakmicu teku u najboljem redu.

– Očekujem i veliki broj navijača koji će bodriti naše mlade reprezentativce. Želimo pokazati da Tuzla i Tušanj mogu biti dobri domaćini našoj reprezentaciji. Svi smo na nogama. Vjerujem da ćemo položiti ispit i da ćemo u doglednoj budućnosti na ovom stadionu ugostii i Spahića, Džeku, Pjanića, Ibiševića i ostale Sušićeve zmajeve, kazao nam je Muhamed Avdić, predsjednik NS TK-a, ističući zadovoljstvo što je Tuzla prvi puta u poslijeratnoj BiH domaćin mladoj nogometnoj selekciji.

U prodaju je pušteno 4000 ulaznica koje se, osim u prostorijama Nogometnog saveza TK, mogu nabaviti i na tuzlanskom korzou. Cijena ulaznice je 5 KM.

U Kalesiji se ulaznice mogu nabaviti kod Suada Tabalovića.

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

U Jablanici proglašena trodnevna žalost

U Kalesiji na izbore do 11 sati izašlo 4.494 glasača

Tuzlanski kanton uputio prve oblike pomoći unesrećenom stanovništvu …

Ovo je Lejla Zalihić koja je spasila 13-godišnju kćerku iz bujice

Crveni križ i Udruženje mladih “Trik” pokrenuli akciju p …

CLOSE
CLOSE