Kalesija 13°

Anel Alibašić: “Sutra na Tušnju pada Sloboda”

anel alibasicOsamnaestogodišnji fudbaler kalesijske Bosne Anel Alibašić pun je optimizma pred sutrašnju utakmicu 1/4 kupa Tuzlanskog kantona protiv FK Sloboda. On je za Sajt kalesijske raje kazao da na Tušnju očekuje dobru i kvalitetnu utakmicu, a svakako i pobjedu Bosne.

“Imamo jak i dobar tim tu je Kitić koji je igrao u Radničkom iz Lukavca, tu je iskusni Hamzić koji je igrao za Zvijezdu iz Gradačca, iskusni Tabalović. Mislim da možemo do pobjede i prolaza dalje”, mišljenja je Alibašić.

Iskreno se nadam da ću pogodak za pobjedu baš ja postići kroz osmijeh kaže ovaj mladi, ali sasvim sigurno iskusni napadač. Inače igra kalesijske Bosne se zasniva baš na njemu i Kitiću koji su zaduženi za postizanje golova. Ono što je vrijedno pomena jeste da će sa tribina Tušnja Alibašić biti praćen od strane skauta nekih premijerligaša koji su zainteresovani za njegovu kupovinu od Bosne.

Alibašić nam je kazao da se uzda i u publiku iz Kalesije te se nada da će “Gazije” napuniti tribine i da će pokazati kako se voli svoj klub.

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

U Jablanici proglašena trodnevna žalost

U Kalesiji na izbore do 11 sati izašlo 4.494 glasača

Tuzlanski kanton uputio prve oblike pomoći unesrećenom stanovništvu …

Ovo je Lejla Zalihić koja je spasila 13-godišnju kćerku iz bujice

Crveni križ i Udruženje mladih “Trik” pokrenuli akciju p …

CLOSE
CLOSE