Kalesija 14°

U saobraćajnoj nesreći u Kalesiji teže povrijeđena jedna osoba /FOTO/

Dvadesettrogodišnji Adil Zulić iz Gornjih Petrovica zadobio je teške tjelesne povrede u saobraćajnoj nesreći koja se dogodina oko 19:00 sati na dijelu magistralnog puta na izlazu iz Kalesije. Pored njega u nesreći povrede o čijem stepenu se još nisu izjasnili ljekari zadobio je i dvadesetjednogodišnji Sead Serhatlić  iz Gornjih Pasaca.
Kako saznajemo na licu mjesta u nesreći su učestvovali Zulić koji je upravljao putničkim motornim vozilom „Opel kadet“ te pedesettrogodišnji Munib Serhatlić iz Pasaca koji je bio za volanom putničkog vozila „Dacija“. Pored Muniba, u automobilu su bili još njegova četrdesetsedmogodišnja supruga Dž.S. te njegov dvadesetjednogodišnji sin Sead.

„Čuo sam udar, a zatim sam vidio kako je kadet počeo da gori. Prišao sam i „odvalio“ suvozačeva vrata i izvukao sam momka koji je bio sav izgubljen nije znao šta se desilo“, kazao je za RTV Slon Ramiz Tubić koji je učestvovao u spašavanju Zulića iz zapaljenog automobila.

Uzroci nesreće još uvijek nisu poznati, ali se pretpostavlja da je Adil Zulić sa svojim automobilom prešao u drugu saobraćajnu traku gdje direktno udario u “Daciju”.

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

Predsjedništvo BiH donijelo odluku o angažiranju Oružanih snaga BiH …

Načelnik Sead Džafić izdvojio 10.000 KM za stanovništvo Jablanice

CIK BiH razmatra mogućnost odgađanja lokalnih izbora zbog poplava

Općina Kalesija potpisala ugovor u visini od 74.791 KM, novac usmjere …

Stravična ispovijest mještanina Buturović-Polja: “Pobjegli smo ko …

CLOSE
CLOSE