Kalesija 12°

OPREZ: U novogodišnjim paketićima proizvodi kojima je istekao rok trajanja

paketiciZeničanka Zana I.J. u namjeri da sa svojim sugrađanima podijeli ružno iskustvo obratila se stranici zenica-blog. Iskustvo se odnosi na novogodišnje paketiće za djecu u kojima je naišla na proizvode kojima je istekao rok trajanja.

˝Želim sa vama podijeliti jedno iskustvo i time skrenuti pažnju svima onima koji žele obradovati svoje najmlađe novogodišnjim paketićima. Ja sam se naime juče zgrozila sadržajem paketića svojih kćerkica, koje su dobile od svog amidže i strine. Naravno, ni oni nisu znali kakvi su proizvodi unutra i šta kupuju˝, piše Zana I. J.

˝Reći ću vam ovako: keks istekao rok trajanja u oktobru, sok u novembru, čokolada u junu, marmeladica takođe u junu, a sa svih čipseva i smokija sastrugani rokovi važenja, a ne smijem ni da zamislim do kada su ti rokovi bili. Plišane igračke našpricane nekakvim omekšivačem malo da zamirišu. Paketići su kupljeni na Gradskoj pijaci. I još mi bude žao kada policija i inspekcija tjera one jadne prodavače ispred i u pijaci i uvijek pomislim: `Pa pustite ih neka ljudi zarade koji dinar neka preživljavaju´. Međutim, više ih ne žalim kada vidim šta za DJECU nude. Pa eto pazite šta i gdje kupujete˝, poručuje Zana prenosi Zenica.blog.

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

Elvire, ti i jesi navikao samo u svoju korist, ali promjena na gore ni …

Dinamičan predizborni skup u Miljanovcima: SDA najavljuje pobjedu

Uspješnu kampanju OO SDA Kalesija završava sutra skupom u JU BKC  …

Potpisan ugovor o realizaciji projekta dovođenja i spajanja gradske v …

Postavljen kamen temeljac za gradnju kampusa Univerziteta u Tuzli

CLOSE
CLOSE