Kalesija 13°

Prezaduženim građanima opštine Kalesija na raspolaganju besplatne usluge finansijsko-pravnog savjetovanja u petak 14.12.2012.

U petak 14.12.2012. godine u prostorijma JU Gradska biblioteka Kalesija od 12,00 do 13,30 sati, građanima Kalesijske regije biće na raspolaganju besplatne usluge finansijsko-pravnog savjetovanja Udruženja „U plusu“. Građani koji imaju poteškoća u redovnoj otplati svojih kreditnih zaduženja, ili imaju nedoumica vezano za ugovor o kreditu, jemstvu i drugim pitanjima, mogu nam se obratiti i putem besplatne info linije 080 02 02 56 ili upitom na elektronsku poštu info@uplusu.ba.

Udruženje „U plusu“ pruža besplatne usluge finansijskog savjetovanja i edukacije građana. U sklopu usluge finansijskog savjetovanja posredujemo između kreditno zaduženih fizičkih lica i finansijskih institucija. U proteklom periodu obratilo nam se preko 1400 građana za savjet o upravljanju njihovim zaduženjima i drugim pitanjama iz domena upravljanja ličnim finansijama, a na našim radionicama učestvovalo je preko 2600 osoba sa područja Tuzlanskog kantona.

Više informacija dostupno na www.uplusu.ba.

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

UKC Tuzla: Okončane procedure, dodjeljen ugovor za nabavku linearnog …

U subotu utakmice 8. kola Druge lige FBiH grupa Sjever

Završeni radovi na uređenju korita rijeke Gribaje u Kikačima

Putevi u BiH: Radovi na brojnim dionicama

Servisne informacije iz Živinica (3. 10. 2024.)

CLOSE
CLOSE