Kalesija 15°

Revijalna nogometna utakmica u Tojšićima

Veterani Sloge bolji od muzičara

U sklopu kulturno-sportske manifestacije “Tojšićko ljeto 2012”, na stadionu “Ada” u Tojšićima, odigrana je revijalna nogometna utakmica između veterana Sloge i selekcije muzičara TK. Selekcija muzičara pružala je solidan otpor bivšim Sloginim asovima, ali ipak su na kraju provog poluvremena poslustali i primili prvi gol, nedugo potom primili su i drugi gol, pa se golovima Sinanovića i Mujkanovića na odmor otišlo sa rezultatom 2:0 za veterane. U drugom poluvremenu muzičari su uspjeli smanjti na 2:1, ali ih je “dokrajčio” Seid Šmigalović postigavši pogodak za konačnih 3:1 za veterane Sloge. Druženje veterana i muzičara nastavljeno je i nakon utakmice na koncertu narodne muzike, koji je organizovao FK Sloga. U om dijelu muzičari su bili bolji.

Za veterane Sloge nastupali su: Izudin Sarajkić, Rasim Rizvić, Fahrudin Halilović, Admir Kulić, Izet Baručić, Sakib Zulfić, Miralem Zulić, Sakib Mujanović, Seid Šmigalović, Senad Mujkanović, Rahim Isanović, Fahrudin Sinanović, Sanel Hodžić, Selmir Hodžić, Mehmed Hodžić, Samir Musić.

Za Selekciju muzičara TK nastupali su: Denis Osmić, Elvir Talović, Avdaga Đonlić, Safet Jahić, Hasan Tursunović, Edvin Husarić, Damir Jahić, Nermin Mehmedović, Asmir Sarajlić, Enes Zahirović i Senad Ibrić.

F. Sinanović

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

Objavljena lista najrazvijenijih i najnerazvijenijih općina u BiH: Ka …

Druga liga FBiH grupa Sjever: “Bosna” i “MladostR …

Resorna ministarstva TK upriličila prijem za članove reprezentacije …

Počinje sanacija puta OŠ Vukovije-Ćive

Italijani priželjkuju senzacionalan povratak Pjanića, potpisao bi za …

CLOSE
CLOSE