Kalesija 13°

Njemački “Bild” objavio nove detalje o porodici Signer: Betinina sestra Anet ubijena?

Viđena u Austriji prije nekoliko godina i navodno bila udata za brata Milenka Marinkovića Nenada

Nakon što je “Dnevni avaz” objavio ekskluzivni razgovor s Alfredom Signerom (Siegner), ocem zlostavljane Betine (Bettina), njemački mediji s velikom pažnjom prate zbivanja u vezi sa stravičnim slučajem u selu Karavlasi. Pozivajući se na brojne tekstove najtiražnijeg lista u BiH, čuveni “Bild” jučer je u svom internet-izdanju objavio informacije o porodici Alfreda Signera i njegove bivše supruge Kristine (Christina).

“Bild” se posebno fokusirao na izjavu Alfreda Signera u “Avazu”, u kojoj on izražava zabrinutost zbog kćerke Anet (Anette), nakon čega su novinari ovog uglednog medija došli do jedne od njenih posljednjih fotografija.

Istražni organi u BiH, zajedno s njemačkim Interpolom, također su uključeni u ovaj slučaj, jer je u izjavi za policiju Kristina kazala da je, osim Betine, u BiH dovela još tri svoje kćerke. Dvije su se udale za rođake uhapšenih Milenka i Slavojke Marinković, dok se trećoj gubi svaki trag.

Prema pisanju “Bilda”, upravo bi treća kćerka, za kojom se traga, mogla biti Anet. Ona je posljednji put viđena u Austriji prije nekoliko godina i navodno je bila udata za Milenkovog brata Nenada. Brak između Nenada i Anet sklopljen je radi dobivanja austrijskog državljanstva, a nakon što su se, prije nekoliko godina, razveli Anet se gubi svaki trag, zbog čega otac Alfred, piše “Bild”, s razlogom strahuje da bi mogla biti ubijena.

– Bojim se da je mrtva. Nakon razvoda s Kristinom Anet je otišla s majkom i nismo se čuli posljednjih sedam godina, a bivša supruga mi nikad ništa o njoj nije govorila – rekao je Alfred u izjavi “Dnevnom avazu” koju prenosi “Bild”.

Njena majka Kristina na saslušanju u Tužilaštvu TK kazala je da s Anet već tri godine nije u kontaktu, a i za ovu kćerku, kao i za Betinu, izjavila je da je mentalno zaostala.

Zlostavljala i sina?

Prema svemu sudeći, Betina nije jedino dijete čije je zlostavljanje majka Kristina gledala ili je u njemu učestvovala. Njemački “Bild” pronašao je i Kristininog sina kojeg je rodila u vanbračnoj zajednici prije udaje za Alfreda Signera. I on je novinarima potvrdio da ga je majka zlostavljala kao i to da je za nju često bio primoran krasti alkohol.

 

Avaz

 

Pratite Kalesija Online na Facebooku

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

U Raincima Gornjim održan preizborni skup SDA

Oko 400 građanki i građana na druženju u Zatesu: Velika podrška El …

Da li je stvarno vrijeme za neke njihove generacije? 

Promovisano 117 učenika generacije osnovnih i srednjih škola TK

Članovi Udruženja “Osmijeh nade” ostvarili zapažene rezultate n …

CLOSE
CLOSE