Kalesija 20°

Fudbal na programima NDTV

Širom Evrope nastavljaju se takmičenja u nacionalnim fudbalskim prvenstvima.

Aktuelni prvak Njemačke, Borussia Dortmund, od 15:30 sati na svom stadionu dočekuje Werder iz Bremena. Prava na novi kiks aktuelni prvaci više nemaju budući da se Bayern probudio iz dubokog zimskog sna. Pobjeda nad Werderom je imperativ. Direktan prijenos ove utakmice možete pogledati na Eurosport 2.

 

Fulham – Swensea, 16:00h

Sudar Fulhama i Swanseaija, timova iz srednjeg dijela tabele, sigurno će biti kvalitetna i uzbudljiva utakmica. Obje ekipe imaju po 36 bodova, nalaze se daleko od zone ispadanja, što im daje mogućnost da bez prevelikog pritiska odigraju napadački i da se, sa novim bodovima, čak priključe klubovima iz gornjeg dijela tabele. Direktan prijenos ovog meča možete pogledati na BHT 1.

 

Dvije utakmice francuske Ligue 1 možete pogledati na Arenasport 1. Od 19:00 sati igraju CaenPSG, a od 21:00 sat Saint Ettiene i Lyon.

 

Parma – Milan, 18:00h

Aktuelni prvak i lider Serie A, Milan, gostuje u Parmi, a direktan prijenos možete pogledati na Arenasport 3 od 18:00 sati

Dinamo – Hajduk, 18:00h

Različiti mentalitet, ista strast. Kada igraju Dinamo i Hajduk ne gleda se ni pozicija na tabeli ni trenutna forma, a ti parametri u ovakvim utakmicama nikada nisu ni odlučivali pobjednika. Direktan prijeno velikog hrvatskog derbija možete pogledati na Arenasport 4

Fiorentina – Juventus, 20:45h

Stara dama gubi korak za Milanom te je pobjeda nad Fiorentinom imperativ. Direktan prijenos možete pratiti na Arenasport 4.

Sevilla – Barcelona, 20:00h

Posljednja dva susreta Seville i Barcelone završila su se remijem, ali Kataloncima gori pod nogama i jedino što je bitno sada je pobjeda i nova tri boda. Da li Messi i kompanija imaju snage da stignu vodeći Real na tabeli Primere ili je suviše kasno da se isprave greške? Direktan prijenos pogledajte na Arenasport 3.

 

 

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

BKC Kalesija nosilac aktivnosti na novoj predstavi HASANAGINICA, reži …

U nedjelju izmjena režima saobraćaja u Kalesija Centar i prigradskim …

Žene iz Miljanovaca organizuju akciju “Jedan kolač-jedna nada” z …

Svjetski dan bez automobila bit će obilježen i u Kalesiji

Donesena prvostepena presuda za Darka Petrovića (47) iz Tuzle

CLOSE
CLOSE