Kalesija 18°

Nova TV: Larin izbor, ponedjeljak u 21.00h

Od samog početka protagonisti i radnja Larinog izbora osvojili su srca brojnih gledalaca, a brojka okupljenih ispred malih ekrana već dugo prelazi i čitavi milion. Larin izbor bio je najgledaniji TV projekat 2011. godine, a uspjeh nastavlja i u 2012. Glavna glumica Doris Pinčić zasigurno će do kraja života pamtiti svoj rođendan 4. septembra 2011. kada je počelo emitovanje popularne dramske serije u kojoj igra glavnu ulogu prelijepe Lare. Njen talent je odmah prepoznat od strane široke publike, a ona je od nepoznate mlade glumice preko noći postala zvijezda.

Večeras od 21:00 sat gledaoci imaju priliku vidjeti uzbudljivi stoti nastavak serije povodom kojeg je na setu serije održano slavlje koje je okupilo glumce i vrijedni produkcijski tim.

Za titulu najgledanijeg programa i serijske uspješnice godine zaslužni su vrhunska produkcija i sjajna ljubavna priča s Mediterana proizašla iz pera kreativne producentice Jelene Popović Volarić i iskusnog tima scenarista. Uz muziku Tončija Huljića Larin izbor odlikuju snažni muzički momenti u brojnim scenama, a muzika je zavladala i izvan seta serije.

Kvaliteta serije prepoznata je i izvan teritorija Hrvatske. Serija je već prije emitovanja na Novoj TV prodata u čak sedamnaest zemalja u svijetu tako da danas Larin izbor ima priliku gledati više od 180 miliona ljudi.

Stoti nastavak donosi brojne dramatične obrate i emotivne trenutke. Nikša (Stefan Kapičić) osjeća da Lara opet nestaje iz njegovog zagrljaja te uprkos njegovoj podršci postaje sve distanciranija. Lidija (Marija Tadić) će napokon razjasniti okolnosti oko saobraćajne nesreće koja ju je zarobila u invalidska kolica. Negativac Dinko (Filip Juričić) stoga se prvi put nalazi u ozbiljnoj panici za svoju sudbinu. Nela (Ecija Ojdanić) u naletu bijesa vraća se u igru, a započet će naravno od svoje glavne konkurentice Blanke.

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

Žene iz Miljanovaca organizuju akciju “Jedan kolač-jedna nada” z …

Svjetski dan bez automobila bit će obilježen i u Kalesiji

Donesena prvostepena presuda za Darka Petrovića (47) iz Tuzle

Najava utakmica u kantonalnim ligama

U Živinicama će prigodnim sadržajima biti obilježen Međunarodni d …

CLOSE
CLOSE