Kalesija 12°

U Tuzli uskoro Sajam zapošljavanja TK 2024 „Iskoristi priliku“

JU Služba za zapošljavanje TK Tuzla organizuje Sajam zapošljavanja TK 2024 “Iskoristi priliku” koji će biti održan 25. oktobra 2024. godine u velikoj dvorani SKPC Mejdan u ulici Bosne srebrene bb, 75 000 Tuzla s početkom u 10:00 sati.

Cilj Sajma jeste stvaranje prilike za ostvarivanje direktnog kontakta tražilaca zaposlenja i poslodavaca, zbog čega događaj i nosi naziv “Iskoristi priliku”, što podrazumijeva upoznavanje i povezivanje, a sve u svrhu krajnjeg rezultata – zapošljavanja.

Poslodavci koji će izlagati na Sajmu imaju potrebu zapošljavanja ne samo trenutno, već za period od narednih šest mjeseci. Pored nezaposlenih osoba, Sajam je namijenjen i osobama koje su zaposlene, a žele promjenu zaposlenja, te učenicima završnih razreda osnovnih i srednjih škola koji ne planiraju dalje školovanje da ostvare kontakt sa poslodavcima, ali i oni koji će nastaviti školovanje imaju priliku na Sajmu upoznati plan i program Univerziteta u Tuzli, jer na ovogodišnjem Sajmu jedan od izlagača je i Univerzitet.

Izlagači ovogodišnjeg Sajma zapošljavanja TK 2024 „Iskoristi priliku“ su 48 poslodavaca sa područja TK, nekoliko manjih samostalnih poduzetnika – primjera dobre prakse i predstavnici Univerziteta u Tuzli.

Detaljnije informacije možete dobiti u prostorijama Službe za zapošljavanje, odnosno Vama najbližeg biroa za zapošljavanje ili putem naše e-mail adrese info@szztk.ba.

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

Edinin recept za cimet rolnice

“Vezeni most” stigao i u Kalesiju

Poziv poljoprivrednim organizacijama: Besplatan trening, svi troškovi …

Na graničnim prijelazima lišeno slobode devet osoba

Uprava policije MUP TK: Upozorenje građanima u vezi prevara

CLOSE
CLOSE