Kalesija

Crveni ruž, ljubičasti eyeliner i topla nijansa kose čine razliku

Ako želite nešto promijeniti na sebi krenite s bojom kose, odvažite se i izaberite crvene nijanse, isprobajte crveni ruž, a umjesto crnog eyelinera nosite ljubičasti

Ne možete preko noći promijeniti posao, stan niti se preseliti u drugi grad, no možete zablistati u novom izdanju te “obrisati” godine s lica. A za to vam je potrebno samo malo hrabrosti u eksperimentiranju s novim frizurama, bojama kose i šminke. Početak godine savršeno je vrijeme da učinite prvi makeover-korak. Odvažite se i za početak isprobajte smjeliju boju kose i ruža za usne.

U tren oka izgledat ćete mlađe i svježije te ćete biti zadovoljniji izgledom. Ako ste godinama vjerni jednom parfemu, ove godine promijenite svoj mirisni potpis i “zasvirajte” neku novu mirisnu notu. Promijenite i frizuru, ako već dugo niste, a u 2012. ponovno dajte šansu razigranim, mladenačkim šiškama kakve nosi omiljeni model Karla Lagerfelda – Freja Beha Erichsen.

Ako ne znate objasniti kakve šiške želite, ponesite njezinu fotografiju frizeru i iz salona ćete izaći deset godina mlađi. Blistav sjaj “briše” godine s lica, stoga pomladite kožu piling-tretmanom te je potom nahranite i hidratizirajte preparatom koji sadrži mješavinu ulja. Ako imate masnu kožu, uljni preparat nanesite samo na suhe dijelove lica i područje oko očiju izbjegavajući T-zonu (čelo, nos, brada).

Preplanulo lice izgleda mlađe i svježije od bljedunjavog, stoga ne štedite na kvalitetnim preparatima za samotamnjenje. Kao preventivno oružje protiv bora barem pet puta na tjedan na lice navečer nanesite serum koji sadrži retinol, a preko dana ga zaštitite kremom s UV faktorom i vitaminom C.

Čarolija crvenih usana

Sviđa vam se crveni ruž, no samo na drugim ženama jer sami niste dovoljno hrabri te ga uvijek prije izlaska iz kuće obrišete. Osmjelite se i iskušajte čaroliju crvenog ruža. Apsolutni su trend lagani i svježi, blistavo crveni tonovi. Ovisno o boji tena, odaberite nijansu crvene s primjesom ljubičaste ili aktualne narančaste.

Možda je vrijeme za crvene uvojke

Ugledajte se na 32-godišnju Taylor Tomasi Hill, modnu urednicu američkog časopisa Marie Claire i ikonu stila koja mami uzdahe vatrenocrvenom kosom. Ako godinama sanjarite o blistavo crvenim seksi uvojcima, sada je pravi trenutak da se konačno osmjelite i poigrate vatrom u kosi.

Crna je dosadna birajte ljubičastu

Pitate se zašto ljubičasta – vizažisti odgovaraju – zato što ljubičasta nije crna. Ako nemate dovoljno hrabrosti za ljubičasti eyeliner, tada ljubičastu olovku možete upotrijebiti kao sjenilo za oči. Bit je da isprobate nešto drukčije te se poigrate bojama koje nisu bile dio vašeg make up stila.

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

Kalesijska SDA u Raincima Donjim predstavila kandidata za načelnika i …

“Bosna” slavila na Gradskom stadionu u Kalesiji

Edukacijski centar „Nahla“ Tuzla: Meet Up „Karijera s predumišl …

Nerminin recept za hurmašice sa pekmezom i susamom

Organizovan treći Memorijalni pohod “Rasim Mehidić”

CLOSE
CLOSE