Kalesija 12°

Mujo Mujkić zbog tragičnih događaja u BIH poslao poruku kojom je završio kampanju: Ako smo na pravom putu neka nam i Bog pomogne

Mujo Mujkić, kandidat za načelnika OO Narod i Pravda Kalesija, dostavio je saopštenje za javnost koje prenosimo u cjelosti:

Dragi ljudi, 

Uzimajući u obzir tragediju koja je zadesila našu Bosnu i Hercegovinu, iz pijeteta prema žrtvama stradalim u katastrofalnim poplavama, obavještavam vas da je moja kampanja završena. 

S obzirom na to da na ovu situaciju gledam kao neko ko se trudi biti ljudima na usluzi, tako i sada pozivam sve nas da damo svoj maksimum kako bismo našoj braći olakšali u ovim teškim iskušenjima. 

Ovo je moj prvi korak i ono najmanje što mogu učiniti. 

 U proteklih mjesec dana smo dali sve od sebe da zajedno sa vama predstavimo naš plan kojeg smo nazvali Bolje za Kalesiju. Zahvaljujemo vam se na doprinosu koji ste dali kako bismo energiju koja nas pokreće prenijeli na svaki kutak naše Kalesije. Dakle, sve svoje resurse smo stavili na raspolaganje da bismo Kalesiju konačno pokrenuli ka društvu uređenih i funkcionalnih lokalnih zajednica. 

Živimo za vrijeme kada ćemo se, umjesto stalne priče o lošima, konačno početi baviti dobrima. Mnogo je takvih u našoj Kalesiji. 

Bit ćemo i dalje otvoreni za svaku vrstu progresa kako bismo sve naše zajedničke potencijale razvili u konkretne projekte. 

Dragi sugrađani, pobjeda je blizu, molimo vas da ostanete dostojanstveni do samoga kraja i da ne nasjedate na provokacije kojima su drugi skloni. Neka ovi zadnji sati kampanje proteknu u najboljem redu, a ukoliko se ipak budu odlučili da na samom kraju još jednom odigraju prljavo, poručujemo da i za to imamo spreman odgovor. 

Ne dozvolite da vas kupe, ne zbog novca nego zbog dostojanstva. Previše je ovo važan momenat za našu zajednicu da bismo ga tako jeftino prodali. 

 Naglašavam, još jednom, da sam jedina istinska promjena na bolje u Kalesiji. Pozivam i vas da vjerujete u to i da odlučno krenemo u popravljanje zapuštenog stanja. 

 Neka ste mi živi i zdravi, a ako smo na pravom putu neka nam i Bog pomogne. 

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

U akciji Pomozi.ba za pomoć poplavljenim područjima za nekoliko sati …

U Federaciji BiH imunizacija djece pneumokoknim vakcinama postaje obav …

Predsjedništvo BiH donijelo odluku o angažiranju Oružanih snaga BiH …

Načelnik Sead Džafić izdvojio 10.000 KM za stanovništvo Jablanice

CIK BiH razmatra mogućnost odgađanja lokalnih izbora zbog poplava

CLOSE
CLOSE