Kalesija 16°

Legenda u komšiluku: 39-godišnji Rivaldo dolazi u Partizan?

Zanimljiva vijest dolazi iz Partizana – Brazilac Rivaldo, preko svojih menadžera, poslao je ponudu beogradskim „crno-belima“ za angažman.


Rivaldo Vítor Borba Fereira ili samo Rivaldo, čuveni brazilski fudbaler mogao bi da se vrati u Evropu i to ne bilo gdje već u Partizan, prenosi „Mondo.rs“

Postavlja se pitanje da li su u srpskom šampionu zainteresovani da dovedu vremešnog Rivalda koji ima 39 godina. Svakako je da bi njegov dolazak značio Partizanu zbog publiciteta, ali poslovna filozofija ovog kluba je da se ide na podmlađivanje tima.

Sportski direktor Partizana Mladen Krstajić potvrdio je tačnost informacije, ali i stav da se „crno-beli“ oslanjaju na sopstveni pogon i na mlade snage.

„Tačno je da smo jutros dobili ponudu od Rivaldovog agenta da dođe u Partizan. Zanimljivo je kako se ovakve informacije brzo šire. Sigurno da nam je drago da takva legenda ima želju da obuče Partizanov dres. Ipak, mi ćemo se osloniti na naše snage, na ono što imamo ovdje i u Teleoptiku. U svakom slučaju ova ponuda prija, jer znači da se u Partizanu dobro radi i da je naš klub na dobrom glasu“, rekao je Krstajić.

Rivaldo je u karijeri promijenio mnogo klubova, a trenutno igra na posudbi u Sao Paulu.

Tokom petogodišnjeg igranja za Barcelonu osvojio je dvije titule šampiona Španije i Kup Kralja.

Svojevremeno je (1999. godine) dobio priznanje za najboljeg igrača na svijetu, a njegov zemljak Pele ga je uvrstio među 125 najboljih igrača svih vremena.

Za brazilsku reprezentaciju je odigrao 74 utakmice i postigao 34 gola, uz osvojenu titulu prvaka svijeta na Mundijalu 2002. godine.

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

Edukacijski centar „Nahla“ Tuzla: Meet Up „Karijera s predumišl …

Nerminin recept za hurmašice sa pekmezom i susamom

Organizovan treći Memorijalni pohod “Rasim Mehidić”

Mujo Mujkić: Paket vijećnika za oko kuće ili kako se ruši država

Bh. građane očekuje poskupljenje goriva: Ogroman udar na potrošače

CLOSE
CLOSE