Kalesija 22°

SDP Kalesija: Velika podrška građana na predizbornom skupu u Tojšićima

Savjet za informisanje OO SDP BiH Kalesija proslijedio je saopštenje o sinoć održanom predizbornom skupu u Tojšićima, koje prenosimo u cjelosti:

Socijaledemokratska Partija Bosne i Hercegovine Kalesija, sinoć je (26.09.2022.) u Tojšićima održala promotivni skup na kojem je prisustvovalo više od 300 građana, uglavnom iz Tojšića.

Na skupu su govorili kandidati SDP BiH Kalesija, Samra Hadžić, Admir Šmigalović, Amira Kulić, Dževad Hamzić, Samra Valjevac, Muhamed Osmanović i Dževad Hadžić, koji je i nosilac liste za Skupštinu Tuzlanskog kantona.

Podršku kalesijskom SDP-u dao je i Jasmin Imamović, gradonačelnik Grada Tuzla, kao nosilac liste kandidata za Parlament Bosne i Hercegovine.

Prisutne građane je pozdravio predsjednik osnovne organizacije SDP-a Tojšići Suad Kulić a Hasan Ćorsuljić, veliki SDP-ovac i borac za ljudska prava je na svoj način, rječnikom običnog čovjeka dao podršku kandidatima na putu do pobjede 2. oktobra.

Svi kandidati su poručili da 2. oktobra žele promijeniti režimsku, nesposobnu i korumpiranu vlast SDA, HDZ i SNSD, uz obećanje da su spremni sa SDP-om provesti ekonomske reforme, boriti se i izboriti za bolju Bosnu i Hercegovinu, cjelovitu, jedinstvenu i evropsku, u kojoj će svi građani biti ravnopravni, zaštićeni i socijalno obezbijeđeni,  Bosnu i Hercegovinu koja svim građanima nudi šansu i perspektivu.

Uz dugotrajne aplauze i ovacije veliku podršku prisutnih građana dobio je doktor Denis Bećirević, kojeg oni vide kao budućeg člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine, kao čovjeka koji može pokrenuti reformske procese i ubrzati evropski put Bosne i Hercegovine.

Doktor Denis Bećirović će kao novi predsjednik Bosne i Hercegovine, zajedno sa SDP-ovom državnom, entitetskim i kantonalnim vladama u narednom mandatu, u Bosnu i Hercegovinu dovesti nove investicije i tako stvoriti uslove za novo zapošljavanje.

Uz veće plate svih radnika i uposlenika u Bosni i Hercegovini, uz bolje obrazovanje, zdravstvo, i pravedniji pravosudni sistem može se zaustaviti odlazak mladih i stručnih ljudi iz Bosne i Hercegovine.

Samo pobjedom doktora Denisa Bećirovića i SDP-a Bosna i Hercegovina ima šansu, a njenim građanima konačno može da svane dan.

Plaćeno političko oglašavanje

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

    Ukoliko imate više informacija o temi ili nam želite prijaviti grešku možete nas kontaktirati i na e-mail: ntv@neon.ba.

    Komentari

    Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

    U petak nekoliko naselja u Kalesiji i Sapni bez struje

    RK Konjuh Živinice nakon sedam godina ponovo na završnici kupa

    U utorak u Kalesiji akcija dobrovoljnog darivanja krvi

    Šećerni lokum je omiljeni tradicionalni slatkiš, a ovo je najjednos …

    U subotu isplata uvećanih penzija i razlika za prva tri mjeseca

    CLOSE
    CLOSE