Kalesija 11°

BPS Kalesija: Sretan 25. novembar

 Bosanskohercegovačka patriotska stranke-Sefer Halilović upućuje čestitku svim građanima BiH u povodu Dana državnosti BiH 25 novembra. To je dan kada je na prvom sasjedanju ZAVNOBIHA u Mrkonjić Gradu postavljen moderni temelj državnosti BiH. ZAVNOBIH-om  je BiH definisana kao jedinstvena i nedjeljiva država u kojoj će svi narodi imati ista prava, unutar koje će Bošnjaci,Srbi, Hrvati i ostali narodi živjeti u slobodi i jednakosti.

Danas svjedočimo vremenu gdje je politička situacija u BiH postavljena tako da zadovoljava interese pojedinaca naročito  aktuelnih stranačkih lidera koji o pitanjima državnosti i jednakosti svih naroda koji žive u BiH govore samo onda kada dodu u pitanje njihove pozicije i kada se pojave problemi u javnosti koje nisu u stanju rješavati jer nemaju intersa a sve se to smiri pokretanjem pitanja nacionalnosti, državnosti i ugroženosti naroda BiH a sve sa ciljem skretanja pažnje od gorućih problema.
BPS-SH smatra da je vrijeme da se građani BIH stave u prvi plan, da se počne vrednovati znanje kao najveći potencijal ove države, da se počne krojiti politika koja će omogućiti bolji standard i uslove života u BiH a samim tim će i svi građani ove države osjetiti zadovoljstvo i doživljavati BiH kao vlastitu državu za koju se vrijedi boriti jer nigdje u svijetu veća prava kao građanin ne možemo ostvariti i BiH nigdje ne možemo pronaći.

Takođe koristimo priliku da u povodu nastupajuće Nove 1433 hidžretske godine uputimo čestitke svim muslimanima širom svijeta.

(Plaćeno političko oglašavanje)

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

BKC Kalesija nosilac aktivnosti na novoj predstavi HASANAGINICA, reži …

U nedjelju izmjena režima saobraćaja u Kalesija Centar i prigradskim …

Žene iz Miljanovaca organizuju akciju “Jedan kolač-jedna nada” z …

Svjetski dan bez automobila bit će obilježen i u Kalesiji

Donesena prvostepena presuda za Darka Petrovića (47) iz Tuzle

CLOSE
CLOSE