Kalesija 23°

Kalesijka Admira Zulić otvorila savremenu optičarsku radnju

Savremeno opremljena optičarska radnja “Zulić” nudi vam širok asortiman dioptrijskih, kao i sunčanih naočala, te mnoge druge pogodnosti kada je u pitanju vaša dioptrija. Admira Zulić sa svojim dugogodišnjim iskustvom pružit će vam najbolje savjete i preporuke ukoliko vam je potrebna korekcija vida. Razni modeli naočala, za starije i mlađe, renomiranih marki, pristupačne cijene, a za posjetitelje su pripremljene i posebne ponude.

“Nudimo snimanje i određivanje dioptrije, sve usluge što se tiče naočala, fazoniranje, kvalitetan servis, povoljne su cijene za svačiji džep. Pripremaju se i posebne akcije”.kazala je Admira Zulić, vlasnica optičarske radnje “Zulić”.

Novootvorena optičarska radnja nudi vam i olakšice prilikom plaćanja, tako da ne brinute za novac, jer plaćanje je moguće po dogovoru, na nekoliko rata.

Admira je i naglasila da je jako bitno da imate stručnu osobu koja će vam pomoći prilikom odabira naočala i određivanja dioptrije. Njena radnja nudi vam kvaliteno i najbolje rješenja za vaš vid.

U današnje vrijeme kada treba dosta hrabrosti da se pokrene svoj biznis, Admira je čvrsto odlučila da otvori svoju radnju. Iako je danas otvorenje, jako je zadovoljna posjetom i zainteresovanosti građana za njenu ponudu naočala.

Podrška je stigla i od općinskog načelnika Seada Džafića, koji je ovom prilikom vlasnici uručio poklon.

Porodica, prijatelji, rodbina, sugrađani danas su došli kako bi čestitali na otvorenju. Nasmijana i pozitivnog duha, dočekala je goste, a već je bilo i onih koji su odlučili provjeriti dioptriju i kupiti naočale.

Očna optika “Zulić” nalazi se u ulici “Žrtava genocida u Srebrenici”, a radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 8:00-16:00 sati, a subotom od 09:00-13:00 sati.

“Mi vidimo oči drugačije – pogledajte razliku”

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

Održana manifestacija povodom godišnjice smrti Alije Izetbegovića i …

Završeno čišćenje rijeke u Kalesiji Gornjoj i izgradnja puta prema …

“IKRE 2024”: U petak promocija knjige “Pod lupom od …

“U životu sam pjevao i plakao”: Sejad Ćivić otpjevao ok …

Smotra folklornog stvaralaštva u Živinicama

CLOSE
CLOSE