Kalesija 11°

VIDEO/ Američki crtić: “Mmmm, moj prvi Hrvat, ima okus kao Srbin”

Američki animirani serijal “The Ugly Americans” objavio je najavu za novu epizodu. Žena zombi razvlači crijeva mrtvog muškarca, proba ih te kaže: „Mmm, moj prvi Hrvat, ima okus kao Srbin“. Epizodu će prikazati na kanalu Comedy Central u četvrtak u 10.30.

Najavu na internetskoj stranici Comedy Centrala pogledalo je više od 13.600 ljudi. Serija opisuje alternativnu stvarnost New Yorka u kojoj se sukobljavaju čarobnjaci, zombiji, vukodlaci i druga nadnaravna stvorenja. Ideju je smislio Devlin Clark, a razradio ju je David M. Stern, koji je surađivao i u serijalu “The Simpsons”. Socijalni radnik Mark središnji je lik u animiranoj seriji.

Posljednji preživjeli Hrvat, Croatian Man, ima epizodnu ulogu.

Croatian Man je do Marka stigao kao posljednji preživjeli Hrvat sa skupinom imigranata. Radi u bolnici kao striper i skida se za slatkiše. Nema smisla za humor. Engleski govori s pretjeranim naglaskom i, kažu upućeni, podsjeća na Kazahstanca Borata, piše 24sata.hr.

Borata je utjelovio britanski komičar Sacha Baron Cohen. Prikazao ga je kao čovjeka bez kompleksa i neinformiranog, a upravo su tako autori “The Ugly Americansa” prikazali Croatian Mana.

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

Ovo je Lejla Zalihić koja je spasila 13-godišnju kćerku iz bujice

Crveni križ i Udruženje mladih “Trik” pokrenuli akciju p …

U Kalesiji u 07:00 sati otvorena sva biračka mjesta

Herceg Novi dobio novo vatrogasno vozilo: Suad Bešlić ističe inovat …

U Kalesiji počela dostava izbornog materijala do biračkih mjesta

CLOSE
CLOSE