Kalesija 23°

Pripreme za narednu sezonu u FK “Bosna” počinju 1.jula

Ekipa FK “Bosna” sezonu je završila na 5 poziciji sa 52 osvojena boda. Iz kluba kažu da je cilj bio ostvariti plasman među pet naboljih ekipa u Drugoj ligi FBiH grupa Sjever te se pogledom na tabelu vidi da je isti i ispunjen. Cilj za narednu sezonu jeste plaman u veći rang takmičenja.kazao je za portal NEON Televizije predsjednik FK “Bosna” Kalesija Zuhdija Karić. Kako bi ostvarili zacrtano u pomenutom klubu počinju sa pripremama.

Šef stručnog štaba FK Bosna Kalesija Šefik Imamović zakazao je prozivku fudbalera u ponedjeljak, 1.jula 2024 godine na Gradskom stadionu u Kalesiji.Ovo će, ujedno, biti i zvanični početak priprema fudbalera FK Bosna Kalesija za takmičarsku sezonu 2024/2025. godinu u Drugoj ligi FBiH “Sjever”. “Nakon obavljene prozivke, igračima ćemo iznijeti plan i program pripremnog perioda za početak naredne sezone”, rekao je Imamović. Trenažni proces seniorske ekipe odvijat će se na Gradskom stadionu u Kalesiju, a već je dogovoreno i nekoliko test utakmica.

U FK “Bosna” provode se aktivnosti kako bi se juniri i kadeti takmičili u u omladinskoj kvalitetnoj ligi koja je organizovana u okviru Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine za područje sjeveroistočne Bosne.

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

Treće druženje dijaspore i mještana u kalesijskom naselju Brda

U Srebrenici će se održati prvi festival svjetskog filma Silver Fram …

UM “Trik”: U četvrtak kviz o rodnoj ravnopravnosti

Malonogometni turnir Karovine 2024

Rezultati akcije „Lijevak“: Vozači pijani, bez pojasa, koriste mo …

CLOSE
CLOSE