Site iconNEON Televizija

“Zmajevi” odradili prvi trening pred duel sa Albanijom: Sušić najavio promjene u ekipi!


Reprezentacija Bosne i Hercegovine danas je u Hrasnici trenirala nešto smanjenim intezitetom, prvi put nakon poraza od Rumunije u petak navečer.

Selektor Safet Sušić održao je, prema najavama, sastanak sa igračima, nakon kojeg su se pojedinci naljutili na ono što im je Pape rekao.

“Rekao sam im sve ono što sam govorio u prijašnjim izjavama za medije. Bilo je tu dosta stvari uoči susreta sa Rumunijom koje su mi jako smetale. Istina je da sam možda i ja neke stcvari rekao u afektu i ljut, pa je to naljutilo pojedince, ali svako ima pravo da se ljuti”, rekao je Sušić.

Pape se potom osvrnuo i na predstojeću utakmicu sa Albanijom, koja će biti presudna za Zmajeve u ovim kvalifikacijama.

“Nakon poraza od Rumunije protiv Albanije nemamo pravo na kiks. Nalazimo se u istoj situaciji kao što su Rumuni bili prije utakmice sa nama. Primjetim kod igrača da su svjesni važnosti ove utakmice i sve sam više uvjeren u njen pozitivan ishod. Moramo se iskupiti”, kazao je Pape dodavši:

“Kao što sam i najavio, najvjerovatnije će biti nekih izmjena u sastavu, ali još je uvijek prerano da o tome govorim. Do utakmice ima još par dana i kasnije ću odlučiti koga od prve minute poslati na teren”, zaključio je Pape.

sportsport.ba

Exit mobile version