Site iconNEON Televizija

Policija traga za Hurijom Hadžić iz Gračanice, posljednji put viđena u Mostaru

Hercegovački i tuzlanski policajci intenzivno tragaju za 36-godišnjom Hurijom Hadžić iz Gračanice koja je nestala prije četiri dana.

Hurija Hadžić je protekle sedmice boravila u Sarajevu zbog poslovnih obaveza, ali umjesto povratka u rodnu Gračanicu, ona se zaputila prema Konjicu iz nepoznatih razloga.

Od tada joj se gube tragovi, što su za Klix.ba potvrdili članovi njene porodice koji su o nestanku jučer oko osam sati obavijestili službenike Policijske uprave Gračanica.

Ova 36-godišnjakinja je izrazito visoka, ima dugu plavu kosu, a na sebi je u vrijeme nestanka imala crne helanke, crne čizme i plavu jaknu.

“Ona se u subotu svojim automobilom odvezla u Konjic, a uvečer su nam iz policije javili da je pronađena u svom vozilu. Međutim kada smo došli, ona je nestala, a auto i dokumente je ostavila”, kazao je za Klix.ba Hurijin amidža Fikret Hadžić.

Informacije od sinoć kazuju da se Hurija autobusom iz Konjica odvezla u Mostar, ali je porodica još uvijek nije pronašla. Kako saznajemo od njenog amidže, Hurija ima određenih psihičkih problema.

Svi koji imaju informacije o ovoj Gračanki mogu kontaktirati najbližu policijsku stanicu ili članove njene porodice na broj telefona 061 843 980.

Exit mobile version