Site iconNEON Televizija

AMK Živinice sumira rezultate u ovoj godini

Direktorica AMK Hadžira Nurkić
Direktorica AMK Hadžira Nurkić

Auto moto klub Živinice uspješno privodi kraju tekuću poslovnu godinu, koja je jedna od najuspješnijih u istoriji ovog kolektiva. Podsjećamo da 1.decembra AMK Živinice navršava 42 godine od osnivanja i uspješnog rada. Tim povodom AMK će nagraditi oko 50 svojih najvjernijih članova, koji su tokom dugog niza godina doprinosili afirmaciji i unapređenju rada.

AMK Živinice ima nekoliko organizacionih jedinica i sve su na najbolji način doprinosile da se tekuća, 2014.godina završi sa pozitivnim poslovanjem. U sastavu AMK Živinice djeluju pogon za tehnički pregled vozila, auto škola sa najdužom tradicijom u gradu, servis za popravku motornih vozila, sa autopraonicom i vulkaniziranjem, baždarenje tahografa, pomoć na putu sa šlep službom tokom svih 24 sata i dr.

“Svi smo ponosni na postignute rezulatate, obilježićemo skromno naših 42 godine postojanja i uspješnog rada, pa ćemo se tim povodom prisjetiti naših najvjernijih članova i uručiti im simbolične nagrade. U svim segmentima i organizacionim jedinicama postigli smo zapažen napredak, radno vrijeme zaposlenici su maksimalno i efikasno koristili, pa ni rezultati nisu izostali. Za narednu godinu smo planirali dalje poboljšanje i povećanje obima usluga i nastojaćemo primiti još zaposlenika, kako bi odgovorili povećanim zahtjevima korisnika naših usluga. Pohvale za naš uspjeh pripadaju svim zaposlenim, koji djeluju kao dobro organizovan tim i koji svoje zadatke izvršavaju stručno i odgovorno, u svojstvu dobrog domaćina”, kaže nam direktorica AMK Živinice Hadžira Nurkić.

AMK Živinice, kao društveno odgovorna firma aktivno je uključena u rad sportskih društava i organizacija kulture, a prisutna je svojim sponzorskim prilozima na raznim manifestacijma, o čemu svjedoče razna priznanja-pehari, diplome i zahvalnice.

AMK Živinice je sponzor nogometnim turnirima u Par Selu, memorijalu u Svojatu u spomen na Izeta Selimovića Izu, tokom cijele godine su uz Biciklistički klub Živinice, NK Slaven, NK Slatina Bašigovci, prisutni su na sportskoj manifestaciji tokom ljeta na bazenima Orlando, prvom Eko kastingu u gradu i još mnogo drugih manifestacija je održano uz pomoć AMK Živinice.

U AMK Živinice ističu da im je zadovojstvo biti sponzori mladim sportistima i raznim aktivnostima u gradu, koje okupljaju mlade piše portal živinice.ba.

Exit mobile version