Kalesija -8°

Zbog manifestacije „Kalesijsko ljeto“ izmjene režima saobraćaja

Zbog održavanja kulturno zabavne manifestacije „Kalesijsko ljeto“ privremeno će se obustaviti saobraćaj motornih vozila i drugih vozila u centru Kalesije.

Dana 22.07.2023.godine (subota) u vremenu od 17:00 do 22:30 sati u Ulici Patriotske lige od raskrsnice sa Ul.Senada Požegića (skretanje prema Domu zdravlja) do raskrsnice sa Ul.Žrtava genocida u Srebrenici zatim istom ulicom do kružnog toka i nazad do zgrade Općine Kalesija zbog smotre folklora.

Dana 29.07.2023. godine (subota) u vremenu od 19:00 do 23:00 sata u Ulici Patriotske lige do raskrsnice sa Ul.Senada Požegića (skretanje prema Domu zdravlja) do raskrsnice sa Ul.Žrtava genocida u Srebrenici (objekat UniCredit banke) gdje će se održati kulturno zabavni program.

Dana 04.08.2023.godine (petak) u vremenu od 19:00 do 22:30 sati Ulici Patriotske lige do raskrsnice sa Ul.Senada Požegića (skretanje prema Domu zdravlja) do raskrsnice sa Ul.Žrtava genocida u Srebrenici (objekat UniCredit banke).
Služba za komunalne poslove i civilnu zaštitu Općine Kalesija će postaviti privremenu saobraćajnu signalizaciju ili na drugi način obilježiti dijelove ulica na koje se odnosi izmjena odvijanja režima saobraćaja.

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

  Ukoliko imate više informacija o temi ili nam želite prijaviti grešku možete nas kontaktirati i na e-mail: ntv@neon.ba.

  Komentari

  Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

  PIO će tražiti manje papirologije od budućih penzionera, ali na isp …

  Čeka li nas novi masovni egzodus bh. državljana? Njemačka počela o …

  Navijači FK “Mladost 78” Vukovije Donje birali najboljeg …

  Beauty Beast By Mel kozmetika izbacuje liniju novih proizvoda: Zaštit …

  Teško povrijeđena: Uhapšen muškarac koji je ranio ženu u Tuzli

  CLOSE
  CLOSE