Site iconNEON Televizija

Zanimljivi fudbalski dueli, šta nas očekuje ovog vikenda

Ovog vikenda na rasporedu su i utakmice u okviru Prve i Druge lige TK.

Prva liga TK

FK Mladost 78 Vukovije Donje domaćin je ekipi NK Rudar Zagorje. Utakmica je na rasporedu u nedjelju, 21. aprila u 17:00 sati.

U nedjelju u okviru 22. kola prve lige TK NK Rainci gostuje u Gornjim Živinicama kod ekipe NK Mladost.

Duel koji uvijek obećava, kažu u klubu.

Utakmica je na rasporedu od 17:00 sati.

Druga liga TK grupa JUG

FK Krušik dočekuje OFK Tuzla. Utakmica je na rasporedu danas, 20. aprila, od 17: sati, ista s e igra u okviru 18. kola Druge lige TK, grupa Jug.

Za vikend je pred našim momcima novi izazov. Ovoga vikenda tačnije u subotu FK Krušik je domaćin ove sezone odličnoj ekipi OFK Tuzle gdje nas sasvim sigurno čeka jedna dobra i zanimljiva fudbalska predstava. Bit će ovo prilika za osvajanje nova tri boda za naše momke i povratak na pobjednički kolosjek nakon nesretnog minimalnog poraza prošle sedmice, koji je došao nakon 11 uzastopnih ligaških pobjeda.
Pozivamo sve navijače da dođu i podrže našu ekipu i povedemo ih zajedno do pobjede, koja bi mnogo značila u borbi za sami vrh tabele. Krušik Vas treba, svi na stadion.

U nedjelju, 21.4.2024.g, ekipa FK Memići gostuje kod ekipe NK Jablanica iz Barica. U Baricama smo uvijek dočekani na vrhunskom nivou, a vjerujemo da će tako biti i ove sezone, poručuju naši momci.

Utakmica počinje u 17:00 sati na stadionu Gaj u Baricama.

Exit mobile version