Site iconNEON Televizija

VIDEO: Zahvaljujući Youtubeu, 5-godišnjak bio guverner Nju Džerzija na jedan dan


Zahvaljujući snimku na kojem plače zato što je “previše mali da bi bio guverner”, petogodišnji Džesi Kozkon postao je prava medijska zvijezda u Nju Džerziju.

Njegovih “pet minuta slave” ga je dovelo do toga da mu je guverner ove američke države ustupio svoj položaj na jedan dan.

Ovaj mališan postao je guverner Nju Džerzija sa 24.časovnim mandatom nakon što je snimak sa njegovim uplakanim licem njegova majka postavila na Youtube gde ga je vidjelo na hiljade korisnika Interneta.

Priča o Džesijevoj “pregolemoj tugi” doprla je i do guvernera Nju Džerzija Krisa Kristija. Ganut dječakovim suzama, on mu je najprije poslao poruku podrške preko Tvitera, a zatim ga je 6. aprila pozvao da bude gost njegove kancelarije.

Čak je otišao i korak dalje, proglasivši Džesija za jednodnevnog guvernera, a njegovog mlađeg brata Brendona za guvernerovog pomoćnika.

Uparađeni, dječaci su održali i konferenciju za štampu zajedno sa Kristijem koji je iskoristio tu priliku da im održi lekciju o politici.

Obraćajući se Džesiju, guverner je pitao: “Šta sam ti ono rekao za porez na imovinu?”, a Džesi je odgovorio: “Da ga ne povećavam, jer u suprotnom neću dugo biti guverner”.

Izgleda da je dan proveden u guvernerovoj kancelariji za Džesija, ipak, bio previše naporan, jer je kasnije obavjestio majku da više nema političkih ambicija i da zapravo želi da postane filmska zvijezda.

Exit mobile version