Kalesija

Tuzlanski influenser Mirza Mustafagić u humanoj misiji: Ovo su najcool čarape koje možete kupiti

Cool čarape, interesantni dezeni, ljubazni domaćini i posebna svrha prodaje koja ima dodatnu vrijednost i težinu. Tuzlanski influenser Mirza Mustafagić nerijetko učestvuje u humanitarnim aktivnostima i akcijama te svojim uticajem pokušava animirati prijatelje, poznanike i pratioce da shodno svojim mogućnostima pomognu drugima.

Foto: tuzlanski.ba

Porodica Memišević vlasnik je radnje koja se nalazi na adresi I Tuzlanske brigade br.1 u naselju Brčanska Malta. U porodici Memišević odrastaju dva sina koja nemaju bezbrižno djetinstvo kao njihovi vršnjaci. Jedan sin se već četiri godine liječi u Istanbulu nakon operacije na kičmenom stubu, odakle je uklonjen veliki tumor. Pored navedenog dječak ima i druge tumore koji su rizični za operativni zahvat. Drugi sin se liječi na dječijoj onkološkoj klinici u Tuzli.

Bračni par ne želi skupljati novac putem donacija već ga želi zaraditi putem biznisa, odnosno prodaje najcool čarapica u BiH:

“Dragi ljudi, bio bih vam zahvalan ako bismo ovu priču učinili najpopularnijom i svi podijelili ovaj snimak kako bi što više ljudi čulo za @coolcarapee i podržalo ih. Naše malo je nekome zaista puno!” napisao je Mirza uz priloženi video iz malene šarene radnje u kojoj se prodaju najcool čarape.

tuzlanski.ba

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

  Ukoliko imate više informacija o temi ili nam želite prijaviti grešku možete nas kontaktirati i na e-mail: ntv@neon.ba.

  Komentari

  Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

  Predstavnice Udruženja “Snaga nezavisne žene” prisustvov …

  VIDEO/Opljačkana mjenjačnica u centru Kalesije, prije izvršene plja …

  Kalesijac Nadir Muhamedbegović debitovao za seniorski tim Sparsa

  Putevi u BiH: Usporeno se saobraća dionicama preko planinskih prevoja

  Servisne informacije iz Živinica (29. 11. 2023.)

  CLOSE
  CLOSE