Site iconNEON Televizija

Prodaja sezonskih ulaznica na Panonskim jezerima po akcijskim cijenama

Na osnovu Planu rada za 2024. godinu, JKP Pannonica d.o.o. Tuzla u ponedjeljak 05. februara 2024. godine kreće sa prodajom sezonskih ulaznica po akcijskim cijenama za period 90 dana predstojeće ljetne sezone 2024. godine na Panonskim jezerima.

Kupovinom sezonskih ulaznica po akcijskim cijenama u periodu februar-mart, ostvaruju se pogodnosti (neograničen broj ulaza, odvojen ulaz itd.) i uštede u prosjeku od 31% u odnosu na kupovinu po redovnim cijenama sezonskih ulaznica, a pogotovo znatne uštede u odnosu na kupovinu dnevnih ulaznica.

REDOVNA sezonska ulaznica (akcija) – 95 KM

POVLAŠTENA sezonska ulaznica (akcija) – 48 KM (penzioneri, RVI, civilni invalidi preko 60%, porodice poginulih boraca i šehida)

ĐAČKA/STUDENTSKA sezonska ulaznica (preko 14 – do 26 godina, akcija) – 68 KM

DJEČIJA sezonska ulaznica (djeca od 4 – do navršenih 14 godina, akcija) – 44 KM

Djeca do navršenih 4 godine starosti i invalidi 100% imaju besplatan ulaz.

Troškovi produženja stare sezonske ulaznice iznose 2 KM a troškovi izrade nove sezonske ulaznice iznose 8 KM (RFID personalizirana elektronska kartica).

Sezonske ulaznice vrijede i u slučaju ranijeg početka ili kasnijeg završetka sezone koja službeno traje od 1.6.-31.8.2024.godine. Prodaja sezonskih ulaznica po akcijskim cijenama traje do petka 29.marta 2024.godine.

U saradnji sa poslovnim partnerom NLB Banka, obezbijedili smo dodatni popust u iznosu od 5 KM za prvih 400 komada sezonskih ulaznica svih kategorija kupljenih sa NLB Banka platnim karticama, kao i dodatni popust u iznosu od 10 KM za prvih 200 komada sezonskih ulaznica svih kategorija kupljenih NLB Pay mobilnim novčanikom. Sa jednom karticom i sa jednim NLB Pay digitalnim novčanikom, mogu se kupiti maksimalno 4 sezonske ulaznice.

Sezonske ulaznice se mogu kupiti na blagajni Južne ulazne kapije u Panoniku (pješački most iz centralnog gradskog parka), svakim radnim danom u periodu 11:00-15:00 sati počev od ponedeljka 5.februara 2024. godine.

Pozivamo građane Tuzle i ostale zainteresovane goste koji posjećuju ili namjeravaju posjetiti Panoniku, da na vrijeme tokom perioda februar-mart kupe svoje sezonske ulaznice po akcijskim cijenama i izbjegnu dodatne troškove kupovinom sezonskih i dnevnih ulaznica po redovnim cijenama tokom predstojećeg ljeta.

JKP Pannonica d.o.o. Tuzla

Exit mobile version