Kalesija -7°

Policija u Tuzli u potrazi za bijelim kombijem kojim upravlja tamnoputi vozač

Nakon što je mostarska policija uhapsila je muškarca iz Laktaša koji je u utorak u Mostaru nudio slatkiše 9-godišnjoj djevojčici te ju je pokušao namamiti da uđe u kombi, identičan slučaj se navodno pojavio i u Tuzli u naselju Brčanska Malta.


Naime, Uprava policije MUP-a TK zaprimila je prijavu da je tamnoputi vozač bijelog kombija sinoć oko 20:00 sati u naselju Brčanska Malta mamio djevojčice da uđu u kombi. Nakon ovog uznemirujućeg događaja djevojčice su sve prijavile roditeljima koji su odmah o svemu obavijestili policiju koja je na mjesto događaja izašla sa ti patrolna vozila.
Međutim, kako navode nisu zatekli kombi vozilo koje je odgovoralo opisu iz prijave koje je bila anonimna. Kako nezvanično saznajemo dva muškarca su zapažena, jedan kako pješke obilazi područje oko igrališta dok je drugi bio za volanom kombija. Kombi je prema navodima djece primjećen kod igrališta na adresi “Prve tuzlanske brigade“. Službenici Uprave policije poduzimaju sve potrebne mjere u vezi s ovim navodima. Na roditelje i djecu apelujemo da budu oprezni i svaku sumnjivu situaciju koju zapaze odmah prijave policiji. Uskoro više zvaničnih informacija očekujemo iz Uprave policije MUP-a TK u toku dana.

(Tuzlanski.ba)

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

  Ukoliko imate više informacija o temi ili nam želite prijaviti grešku možete nas kontaktirati i na e-mail: ntv@neon.ba.

  Komentari

  Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

  PIO će tražiti manje papirologije od budućih penzionera, ali na isp …

  Čeka li nas novi masovni egzodus bh. državljana? Njemačka počela o …

  Navijači FK “Mladost 78” Vukovije Donje birali najboljeg …

  Beauty Beast By Mel kozmetika izbacuje liniju novih proizvoda: Zaštit …

  Teško povrijeđena: Uhapšen muškarac koji je ranio ženu u Tuzli

  CLOSE
  CLOSE