Kalesija

Pao sa 14. sprata i prolazniku rekao: “Pomozi mi da se dignem”


Muškarac iz Detroita pao je kroz prozor sa 14 sprata zgrade u kojoj živi. Pad je preživio i trenutno se oporavlja u bolnici.

Spomenuta nesreća dogodila se u Detroitu, a muškarca je kako pada vidio slučajni prolaznik, kako leži na leđima pri svijesti. “Rekao je “Pomozi mi da ustanem”, a ja sam mu rekao da ne mogu i da ostane na mjestu dok ne stigne pomoć”, ispričao je za clickondetroit.com svjedok Irby Ferguson, prenosi Dnevnik.hr.

Komšinica Dana Kemp koja živi u istoj zgradi kaže kako nije vidjela pad komšije sa 14 sprata, ali je čula udarac u tlo. “Prozori su mi bili otvoreni i bio je propuh. Čula sam snažan udar i pomislila kako se radilo o automobilskoj nesreći. kad sam pogledala prema dole kroz prozor, vidjela sam tijelo kako leži na travi. Bilo je strašno, ali drago mi je da mu je ipak dobro”, ispričala je.

Muškarac je preživio pad i zbog mekoće travnate površine na koju je pao, a sreća je i u tome što je srećom pao na dio tla iz kojeg ne strši raznorazno korijenje, ili stabljike pokošenog korova.

Ostale komšije potvrdile su kako muškarac živi u toj zgradi sa majkom. Nakon nesreće prebačen je u bolnicu, ali njegovo zdravstveno stanje otad je nepoznato. Detroitska policija pokrenula je istragu oko uzroka nesreće.

24sata.info

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

  Ukoliko imate više informacija o temi ili nam želite prijaviti grešku možete nas kontaktirati i na e-mail: ntv@neon.ba.

  Komentari

  Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

  Sindikalna potrošačka korpa u novembru koštala 2.954 KM, prosječna …

  Protest žena Srebrenice: Ista je patnja od 1995. godine do danas

  Armin Berberović izjasnio se da nije kriv za ubistvo dvije mlade dokt …

  Dr. Zumra Begić obavlja besplatne ginekološke preglede u Potočarima

  Četiri uspješne dame iz BiH dobitnice nagrade Business Women Awards …

  CLOSE
  CLOSE