Site iconNEON Televizija

Otkrivna istina: Pepe nije dodirnuo Alvesa, Katalonci stalno simuliraju! -VIDEO-

Da je istina vrlo varljiva stvar pokazao je video sinoćnje utakmice kojeg su složili na Santiago Bernabeu, koji pokazuje kako su igrači Barcelone u nekoliko navrata bezobrazno simulirali prekršaje. Izgleda kako i kontakta kod crvenog kartona Portugalca Pepea uopće nije ni bilo.

Nadalje, Mourinhove momčadi poznate su kao oštre i beskompromisne, a to je izgleda znalački iskoristio “bezazleni” Pepe Guardiola. Trener Barcelone danima je prije utakmice ponavljao kako ne želi voditi nikakve igre i igrice s Mourinhom, već na terenu pokazati pravu snagu svoje momčadi. Ipak, španjolski strateg je brižno pripremao zamku u koju se njemački sudac Wolfgang Stark s lakoćom upecao.

Stark je možda i načuo podatak da je dosad u karijeri Jose Mourinho vodio 14 utakmica protiv katalonskog diva, a u čak sedam njih je ostao s igračem manje. Uključujući i sva četiri ovosezonska Clasica. Stark je ove sezone od strane Kickera proglašen najgorim sucem Bundeslige, a sinoć je i opravdao tu titulu.

Po završetku dvoboja na Bernabeu mnogi su primijetili kako je njemački sudac svojom odlukom usmjerio susret te kako je start Pepea u najgoru ruku za javnu opomenu. Ovaj video potkrjepljuje tu tezu. Stark je izgleda nasamaren, Real oštećen, a igrači Pepea Guardiole pokazali da su sve samo ne anđelčići kojima je nogomet u prvom planu, piše Index.

*(RAZ)UVJERITE SE…

Exit mobile version