Site iconNEON Televizija

Odbojkaši večeras dočekuju ekipu iz Srebrenika, odbojkašice sutra igraju u Brčkom

Ovog vikenda igraju se utakmice 12.kola odbojkaške Superlige FBiH za odbojkaše. Bosna iz Kalesije će, nakon pobjede na Ilidži, ugostiti Gradinu iz Srebrenika. Utakmica Bosna – Gradina igra se večeras, u subotu, 16.marta u dvorani MSŠ u Kalesiji sa početkom u 19:30 sati.

“U goste nam dolazi dobro poznat i veoma iskusan protivnik, ekipa OK ” Gradina” Srebrenik. Do kraja prvenstva su ostale još tri utakmice u kojima trebamo ostvariti sve pobjede za sigurno prvo mjesto. Sigurno da je utakmica sa Srebrenikom najbitnija Pozivamo sve naše prijatelje, navijače da dođu i podrže naše igrače.”, navodi se na Facebook stranici OK Bosna Kalesija.

Odbojkaši Bosne trenutno su prvi na tabeli sa 29.bodova i bodom više u odnosu na drugoplasiranu Ilidžu. Gradina iz Srebrenika se nalazi na trećoj poziciji sa 20 bodova. 

U okviru 15. kola Superlige FBiH za odbojkašice, ŽOK “Bosna” Kalesija igra protiv ekipe iz Brčkog. Nakon sjajnepobjede u Lukavcu pred našim odbojkašicama je još jedno teško gostovanje. Sutra idu u Brčko gdje ih čeka iekipa Lamija koja je trenutno drugoplasirani tim Super lige FBIH. Utakmica se igra dvorani Tehničke škole sa početkom u 17:00 sati

Exit mobile version