Kalesija 18°

Nesreće se vrte oko broja 11

Hrvatska numerologinja Olga Hadjić predviđa da bi se katastrofa mogla dogoditi u još nekoj zemlji u julu jer 7 zajedno sa zbrojem znamenki koje se nalaze u 2011. daje 11.


Čini se zastrašujućim, ali mislim da nije bilo slučajnosti u tragediji koja je u petak, 11. marta pogodila Japan, rekla je vodeća hrvatska numerologinja Olga Hadjić, prenosi 24sata.hr.
Objasnila je da je 11 izuzetno nesretan broj.

– Dvije jedinice u broju 11 predstavljaju neprestanu borbu između dobra i zla. Međutim, u toj borbi dobro nikada ne može prevladati, pa do izražaja dolazi konstantna nemoć kojom u konačnici taj broj isijava i zato je tako negativan – otkrila je Olga.

Predviđa da bi se katastrofa slična ovoj u Japanu mogla dogoditi u još nekoj zemlji i to u junu jer sedmica zajedno sa zbrojem znamenki koje se nalaze u 2011. opet daje 11. Uz to, numerologinja tvrdi da se energetska vrijednost broja mjeri prema njegovoj veličini. Tako ispada da broj 1 ima iznimno nisku energetsku vrijednost, a dvije jedinice također.

– Cijela 2011. godina bit će puna prirodnih katastrofa. Najviše se bojim nuklearne katastrofe koja je prema brojevima itekako moguća – rekla je numerologinja Olga.

Osim na razorni potres u Japanu, numerologinja je ukazala i na neke druge tragedije koje su se u svijetu odigrale 11. dana u mjesecu. Teroristi su napali Svjetski trgovački centar 11. rujna 2001., bombaški napad u Madridu bio je 11. ožujka 2004., a čak 190 ljudi poginulo je u napadu na željeznicu u indijskom Mumbaiju 11. srpnja 2006.
Značenje broja 11 proučavali su i drevni Kaldejci. U njihovoj numerologiji broj 11 je iznimno nesretan broj koji donosi nevolje u životu, nesreće, prikrivene opasnost raznovrsna iskušenja, protivnike i izdaje.

11 joj je značio rođenje i smrt
Vangelia Pandeva Dimitrova Gušterova poznata pod nadimkom “Baba Vanga” rodila se u strumici 1911. godine. Ubrzo je oslijepila. Proslavila se zbog ispunjenog proročanstva na njujorški WTC. Prorekla je čak i svoju smrt, 11. septembra, 1996. godine. Za 2011. je predvidjela izumiranje biljaka i životinja.

Ni Madridu nije bilo suđeno?
U seriji koordiniranih eksplozija 10 bombi u četiri prepuna putnička vagona u Madridu, 11. marta 2004. godine, poginuo je 191 čovjek. Zbroj znamenki tog broja na kraju daje 11. Napadi se smatraju najvećim terorističkim zločinom islamskih pobunjenika u Europi.

Napad na WTC je “pun” 11-ica
Teroristi su napali tornjeve u New Yorku 11. rujna. Jedan od aviona koji su se zabili bio je let broj 11. U avionima su poginula 254 putnika, a zbroj znamenki tog broja daje 11. Također, 11. jula je 254. dan u godini.

Bombe sijale smrt u Mumbaju
Teroristi su 11. juna 2006. godine podmetnuli osam bombi u gradskim vlakovima u indijskom velegradu Mumbaiju u kojem živi 16 milijuna ljudi, a šest milijuna putuje gradskom željeznicom. Poginulo je najmanje 190 ljudi, a preko 600 ih je ranjeno u koordiniranoj terorističkoj akciji.

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

  Ukoliko imate više informacija o temi ili nam želite prijaviti grešku možete nas kontaktirati i na e-mail: ntv@neon.ba.

  Komentari

  Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

  Oružane snage BiH obilježavaju 18 godina postojanja

  Obavještenje korisnicima prava na novčanu egzistenciju

  Ženska fudbalska reprezentacija BiH danas protiv Slovenije: Na spisku …

  Emina Dervišević dobila Evropsku nagradu u medicini, posvetila je po …

  VIDEO/Održana Centralna rasprava o Nacrtu budžeta: Oko 120 prijedlog …

  CLOSE
  CLOSE