Site iconNEON Televizija

London: Brat i sestra uhvaćeni tokom seksa u liftu…

Na šokantnoj, 15-minutnoj snimci nadzorne kamere vidi se kako ‘par’ nakon seksa izlazi iz lifta, a potom se vraćaju i čin ponavljaju još jednom. Prije izlaska iz lifta po drugi put Richard je Kirsty dao novčanicu od 20 funti. Da bi stvar bila bolja na stanici su samog ostavili 11-godišnjeg rođaka i rekli mu da ih pričeka


Richard Finlayson (21) i njegova sestra Kirsty (18) suočeni su sa zatvorom nakon što ih je nadzorna kamera ‘uhvatila na djelu’ u liftu na željezničkoj stanici.

Sve je to prošlog juna na monitorima vidio radnik gradske željeznice na stanici Motherwell i uključio alarm. Policija je brzo stigla na mjesto događaja i uhapsila ih.

Brat i sestra su na sudu priznali ‘nezakonit seksualni odnos’, no negirali su kako je Richard Kirsty platio za seksualni odnos. ‘Dao sam joj novac kao brat sestri, a ne za seks’, kazao je Richard na sudu.

Blizak prijatelj porodice je za lokalne novine kazao kako je ‘njihova porodica uništena’. ‘Svi smo očajni. Pozlilo mi je kada sam čuo za to. Niko ništa nije znao dok nisu dobili poziv na sud. Nismo mogli vjerovati. To je poput noćne more’.

Richard je upisan u registar seksualnih prijestupnika, a sud će im kaznu izreći u oktobru.

Exit mobile version