Site iconNEON Televizija

KO predstavlja: Elvir Mujanović/ U Kalesiji uskoro nastup na otvorenom?!

Kalesija Online vam predstavlja Elvira Mujanovića, mladog pjevača iz naše općine, pobjednika ALFA SUPER STAR.

Elvir Mujanović je nedavno nastupao u Kalesiji na humanitarnom koncertu za liječenje 10-godišnjeg Belmina Imšića, na kojem je bio jedan od organizatora istog.

Rođen je23. 12. 1987. god. u Tuzli, a živi u Kikačima, općina Kalesija.
Na jednom od mnogobrojnih “reality show” emisija na kojima nastupaju muzički talenti iz cijele BiH, “Alfa Super Star” je jedini na kojem je nastupao neko iz općine Kalesija, odnosno jedini show na kojem je neki kalesijac dogurao do samog kraja.


Mladog kalesijca očekuje nastup u Turskoj, a za Kalesija Online je rekao:
“Odavno imam želju da posjetim Istanbul, jedan od najljepših gradova na svijetu. Dobio sam i nekoliko poziva za nastup u Turskoj od naših ljudi, tako ću spojiti lijepo i korisno.”

Mujanović priprema novi album koji bi trebao izaći na ljeto, a pjesma koju snima sa Hakalom će najaviti taj album…

“Zbog velikog broja obaveza još nisam završio snimanje dueta sa kolegom Hakalom. Nakon povratka iz Turske ću se posvetiti tome, a onda ako Bog da i početi snimanje albuma”

Uskoro nastup na otvorenom u Kalesiji…

“Imam poziva iz cijele BiH za nastupe, tako da ću na ljeto napraviti jednu turneju. Najvjerovatnije da će biti jedan koncert u Kalesiji, na otvorenom. Prošle godine sam imao jedan takav u Tojšićima kada me dočekalo 4.000 ljudi.”

O Kalesiji…

“Prošle sedmice sam nastupao u Kalesiji na humanitarnom koncertu za Belmina Imšića. Dvorana u Kalesiji je bila prepuna, i zaista bi volio da se uskoro opet vidimo.
Kalesija je mali grad, nedostaje događaja za mlade, i nadam se da će uskoro biti promjene.
Ja stojim na raspolaganju ako mogu pomoći na neki način…”

— Posjetite web portal Elvira Mujanovića, preko kojeg možete ostvariti kontakt sa ovim pjevačem, te dati eventualne sugestije i kritike;
http://www.elvirmujanovic.com/

Exit mobile version