Kalesija 18°

Da li je stvarno vrijeme za neke njihove generacije? 

Zaista postaje iritantno kako se pojedinci žele predstaviti kao sveci i izbavitelji koje ovaj napaćeni narod sve vrijeme sa zebnjom iščekuje kako bi ga poveo u neko bolje sutra. 

Upravo takvim se predstavlja i kandidat BH Zelenih, Elvir Rožnjaković, koji se uključio u priču o kruksu i poručuje kako će on, kada bude načelnik, ovo ili ono. 

Mlad a zaboravan.

Napominjemo Vas, gospodine Rožnjakoviću, da ste baš u tom resoru zaštite okoliša bili ministar u Vladi TK. 

Recite narodu, gospodine lave borbeni, šta ste konkretno poduzeli po tom pitanju? Dakle, koji je to potez za zaštitu okoliša Ministra za prostorno uređenje i zaštitu okoliša? Vjerovatno niste imali vremena od brige za neke druge okoline. 

Odgovorite građanima i to da li je istina da je firma Devops, za koju kažu da je Vaša, imala ugovor sa kantonalnim ministarstvom na čijem ste čelu bili? Šta je bilo sa aplikacijom za prikupljanje pet ambalaže? Da li je istina da je firma čiji ste bili vlasnik ili suvlasnik dobila 15-ak hiljada od Federalnog ministarstva za zaštitu okoliša, opet ta zaštita okoliša, u vrijeme dok ste bili savjetnik u navedenom ministarstvu? 

 Kažu da ima i nekih hajdučkih poteza, pa se tako ljudi pitaju i gdje je završio video-nadzor sa Hamitkuše? Nejasno je i zašto su skupljane pare za rasvjetu na Hamitkuši za koju se godinama hvatate. Ha neka kampanja, Hamitkuša nam adut. Međutim, izgleda da su sredstva bila obezbjeđena projektom. 

 Elvire, niste Vi onaj za kojeg se predstavljate. Svakako da je vrijeme za neke nove generacije, za nove ljude, ali ne one koje su pokupili sve manire onih koji treba da odu u zaborav.

Press NIP Kalesija

Plaćeno političko oglašavanje

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

Promovisano 117 učenika generacije osnovnih i srednjih škola TK

Članovi Udruženja “Osmijeh nade” ostvarili zapažene rezultate n …

Elvir Rožnjaković, kandidat za načelnika: Budžet Kalesije je novac …

Kademlijin recept za džem od drijenka

VIDEO/U Općini Kalesija održana prezentacija projekta e-vijeće

CLOSE
CLOSE